Férové dětství

Martin Košťál novým šéfem kuchyně hotelu Nautilus

Martin Košťál novým šéfem kuchyně hotelu Nautilus

Vyhlášená restaurace Goldie Boutique hotelu Nautilus v Táboře vnáší čerstvý vítr do gastronomické scény s příchodem nového šéfkuchaře Martina Košťála, držitele ocenění Nejlepší jihočeská restaurace roku 2018.

 

Martin své zkušenosti nasbíral mimo jiné během svých zahraničních stáží a v Národním týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Úspěšně také absolvoval několik tuzemských gastronomických soutěží.

 

Martin Košťál novým šéfem kuchyně hotelu Nautilus v Táboře

 

Nyní bude v restauraci Goldie společně se svými kolegy prezentovat nejen skvělé jídlo, ale i zážitek a skvostnou atmosféru, kterou restaurace nabízí. Při své práci rád využívá snoubení surovin, kdy jednotlivé chody podává například s asijskými či severskými prvky. Do pokrmů se snaží vkládat lehkost a hravost v souladu s pokorou k české gastronomii a jejím tradicím.

 

Martinovo životní krédo vystihuje citát anglického spisovatele Oscara Wilda: "Buď sám sebou. Všichni ostatní jsou už zabraní." Tím se řídí jak ve svém životě, tak v kuchyni.

 

Martin Košťál novým šéfem kuchyně hotelu Nautilus v Táboře

 

Nové jarní a letní menu v restauraci Goldie představí Martin od středy, 19. dubna 2023.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Hotel Nautilus

 

 

Chtěli byste pracovat v přátelském kolektivu táborského hotelu Nautilus? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.