Léto s proseccem v Crème de la Crème
Letní sezóna v Crème de la Crème se již tradičně ponese v duchu osvěžujících zmrzlin s příměsí alkoholu. Letos se Honza Hochsteiger zaměří především na prosecco. Všichni zákazníci se tak mohou těšit hned na několik druhů zmrzlin s tímto italským vínem.
Letní radovánky jsou plné zmrzliny i osvěžujících koktejlů. V Crème de la Crème vám tato dvě lákadla spojí dohromady. Vychutnat si můžete hned několik druhů alkoholových zmrzlin. Hlavní hvězdou letošního léta se stává prosecco, které si v mražené pochoutce užijete hned ve třech variantách. Například ve spojení s broskví, jahodou nebo třešní. Své slovo dostanou i jiné letní oblíbené koktejly, a tak můžete vyzkoušet sorbety mojito, sicilský krvavý pomeranč s campari nebo aperol. Zastánci smetanových zmrzlin ale nepřijdou zkrátka a sáhnout mohou například po zmrzlině Malaga s vínem Marsala, která je navíc plná velkých měkkých rozinek. Dobrou zprávou je, že všechny zmíněné zmrzliny obsahují maximálně 1 % alkoholu, a tak se nemusíte bát kocoviny.
Pokud přece jen zatoužíte po skleničce prosecca, v Crème de la Crème jste na správné adrese. Ve stálé nabídce naleznete několik druhů, například Rebuli, Marsuret, nebo Garbara.
Alkoholové zmrzliny i sklenka prosecca na vás čekají ve dvou pražských provozovnách Crème de la Crème. V Gelato Café (Husova 12) a Zmrzlinovém salonu (Národní 23).
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, fotografie: Crème de la Crème