Férové dětství

Kontejnery, příroda, vkus a kvalita? Lagarto to umí

Kontejnery, příroda, vkus a kvalita? Lagarto to umí

Restaurace nebo stánek umístěné v kontejneru by dříve byly považovány za provizorium nebo nouzové řešení. S rozvojem modulárních staveb se ale dnes stávají plnohodnotnou variantou, která kombinuje relativně nízkou cenu s bezkonkurenčně rychlou výstavbou.

 

Nové Lagarto Encore

 

Nové Lagarto Encore

 

Ve větších městech už jsme si na kontejnerové provozovny zvykli. A jednou z prvních vlaštovek ve volné přírodě je Encore Lagarto u jezera Most - nový přírůstek úspěšné severočeské gastro skupiny.

 

Nové Lagarto Encore

 

Nové Lagarto Encore

 

"Hosté milují náš servis a kvalitu v našich ostatních pobočkách. Jdou na jistotu a my je nezklameme ani tady. Osobně teď trávím každý den u jezera v Encore a nestačím se divit, jak krásné místo ve spojení s báječnou gastronomií se nám povedlo vytvořit,“ říká majitel sítě Lagarto Jan Hawelka.

 

Honza Hawelka

 

Ledová káva se zmrzlinu z Lagarto Encore

 

A fotografie jednoznačně dokazují, že šikovně propojené a vkusně dekorované kontejnery mohou i v přírodě působit přirozeně. Zároveň poskytují dostatečné zázemí, aby se výletníkům dostalo kvalitních služeb bez kompromisů, zcela v Lagarto standardu.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: skupina Lagarto

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.