Férové dětství

Také Marriott přichystal pro hosty jarní menu

Také Marriott přichystal pro hosty jarní menu

The Artisan, restaurace pražského hotelu Marriott, zpestřil své menu o jarní speciality a hostům v rámci nedělních brunchů nabídne nové pokrmy plné čerstvé zeleniny, bylinek a domácích ingrediencí. 

 

Hosté se tak mohou těšit na kapří tatarák, lehký hráškový krém nebo na mechový dort se špenátem. 

 

Šéfkuchař Artisanu David Rejhon

 

Jarní menu restaurace Artisan hotelu Marriottu Prague

 

Jarní menu restaurace Artisan hotelu Marriottu Prague

 

V dubnu pak v rámci oslav velikonočních svátků proběhne speciální velikonoční brunch (17. a 18. dubna), kde kromě tradičních jarních specialit nebude chybět ani doprovodný program pro děti v podobě malování velikonočních kraslic.

 

Jarní menu restaurace Artisan hotelu Marriottu Prague

 

Jarní menu restaurace Artisan hotelu Marriottu Prague

 

Jarní menu restaurace Artisan hotelu Marriottu Prague

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Prague Marriott Hotel

 

Restaurace Artisan hotelu Marriottu Prague

 

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.