restaurace Základna

Dlouhá
110 00 Praha, Tschechien
Tel: +420732626262
URL: https://www.zakladnarestaurace.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/zakladnarestaurace/
Logo restaurace Základna
Restaurant
Praha
Hlavní pracovní poměr
Englisch, Tschechisch
Agnis, MS Excel, MS Word

Restaurace Základna, oblíbené místo pro milovníky skvělého jídla a pohodové atmosféry, rozšiřuje svůj tým! Hledáme zkušeného manažera, který nám pomůže dále rozvíjet naši vizi a poskytovat našim hostům nezapomenutelné zážitky.

Stellenbeschreibung

Pokud máte vášeň pro gastronomii a chcete se podílet na vedení restaurace, která klade důraz na kvalitu a spokojenost hostů, přidejte se k nám!

Těšíme se na Vaši spolupráci a společné dosahování nových úspěchů!

Stellenanforderung

Co od Vás očekáváme:

Minimálně 3 roky zkušeností na pozici manažera v gastronomii. Schopnost vést tým a motivovat jej k dosahování výsledků. Zkušenost s plánováním a organizací práce v restauraci. Vynikající komunikační a organizační schopnosti. Orientace na zákazníka a kvalitu poskytovaných služeb. Flexibilitu a schopnost řešit nečekané situace

Wir bieten

Co vám můžeme nabídnout:

Konkurenceschopný plat. Příjemné prostředí a hlavně práci v kolektivu s fajn lidmi, kde se nejen pracuje, ale i společně směje. Zaškolení, podpora v týmu. Stravování. Slevy na jídlo a nápoje pro Vás a Vaše blízké

restaurace Základna

ZÁKLADNA je restaurace, kde najdete české zlato z tanku podávané s láskou a dobrým jídlem. Věříme, že tradice jsou základ. Dbáme proto na to, aby každý z našich výčepních uměl pivo načepovat na té nejvyšší úrovni a každý kuchař v restauraci proměnil čerstvé suroviny v jedinečný chuťový zážitek.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.