Máš jedinečnou příležitost být u přeměny Alcronu
a realizování nového kulinářského konceptu moderní středoevropské kuchyně s "plant-forward" a "minimal waste" přístupem pod taktovkou Executive Chefa Josefa Křížka a Head Chefa Richarda Bielika.
Pojď napsat novou kapitolu do evropské kulinářské knihy a buď u toho, jak se fénix zvedá z popela a Almanac X Alcron Prague se vrací na špičku gastromapy Evropy.
Hledáme Commis na sekci příloh, který nám v tom pomůže.
Co tě čeká
Různorodá práce v hotelovém provozu - business lunch a obědové menu v al a carte restauraci, příprava jídla pro kolegy na kantýnu, příprava bufetů na akce, barového menu atd.12 hodinové směny, práce o víkendech, státních svátcích atd.Týmová práce, ale na konkrétní sekci budeš sám.Dodržování HACCP pravidel.
Co bychom u tebe rádi viděli
Nadšení, zájem, flexibilitu, týmovost, pozitivní naladění, touhu se učit.Zkušenost nejméně 1-2 roky v profesionální kuchyni v hotelovém nebo fine dining/casual fine dining prostředí.Alespoň základy angličtiny.
Co ti nabízíme
Férovou mzdu podle zkušeností, vše na výplatní pásce a podle smlouvy a pravidelný výplatní termín, smlouvu dáváme na neurčito.Ikonický 5* hotel s tradicí od roku 1932 v “novém kabátě” jen pár kroků od Václavského náměstí.Jsme rodinná firma a máme další 2 hotely ve Vídni a Barceloně, portfolio hotelů plánujeme rozšiřovat. Majitele pravidelně vídáme a nepotrpíme si na hierarchie.Zaměstnaneckou kantýnu zdarma během směny.Uniformu a péči o ni, příspěvek na obuv.Slevu na ubytování v našich sesterských hotelích (Barcelona, Vídeň, Záhřeb).Slevu na bar, restauraci a kavárnu.Bonus za doporučení kolegy.Teambuildingy a akce.Zkušební noc pro 2 s F&B experience v našem hotelu.Příspěvek na Pluxee multi pass kartu.Příspěvek na penzijní/životní pojištění po půl roce.Příspěvek na lítačku po odpracovaném roce.Týden dovolené navíc po odpracovaném roce.
Budeme rádi, když nám dáš vědět a budeme se moci sejít.