Four Seasons Hotel Prague hledá kuchaře (Demi Chef) zaměstnanecké kantýny. Hledáme energického a kreativního kandidáta, který má zkušenosti s vařením tradiční české kuchyně. Jde o pozici v týmu 3 kuchařů, kteří zajištují plynulý provoz naší kantýny, která vydává 150 jídel denně.
CO JE PRO NÁS DŮLEŽITÉ?
· Min. 2-letá zkušenost v pozici kuchaře.
· Předchozí zkušenost v kantýně, nebo s banketovými akcemi výhodou.
· Dobrá znalost české kuchyně (další zkušenosti jsou výhodou).
· Základní znalost anglického jazyka je výhodou.
· Profesionální znalost standardů HACCP.
· Ranní/odpolední směny, 8.5hod. včetně víkendů.
CO ZÍSKÁTE?
· Velice zajímavé finanční ohodnocení.
· Noci zdarma v rámci řetězce Four Seasons Hotels and Resorts po 6 měsících zaměstnání.
· Možnost kariérního růstu a dalšího vzdělávání.
· Program zaměřený na kvalitní pracovní prostředí: stravování zdarma, čistění uniformy, volnočasové akce pro zaměstnance, charitativní akce, zaměstnanecké benefity atd.