gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Nabídku hotelů v Praze rozšíří nový Radisson Blu

Nabídku hotelů v Praze rozšíří nový Radisson Blu

Mapu hotelů nejvyšší kategorie v české metropoli v příštím roce významně rozšíří nový Radisson Blu Hotel. Podpisem smlouvy na nový hotel se rozšíří portfolio společnosti Radisson Hospitality AB, která již v Praze provozuje hotel Park Inn. Otevření nového hotelu je naplánováno na druhé čtvrtletí příštího roku. Hotel vznikne díky kompletní rekonstrukci stávajícího objektu v těsné blízkosti Karlova náměstí.

 

“Velmi nás těší, že můžeme oznámit podpis smlouvy na nový Radisson Blu Hotel, Praha. Tato investice významně upevní vedoucí pozici největší hotelové ‘upper upscale‘ značky Radisson Blu v Evropě, která je atraktivní jak pro investory, tak pro hosty,“ říká výkonný viceprezident a ředitel pro development společnosti Radisson Hotel Group Elie Younes.

 

Druhý Radisson Blu Hotel v Praze otevře ve druhém čtvrtletí příštího roku

 

Radisson Blu Hotel nabídne kapacitu 160 pokojů včetně apartmánů nejvyšší kategorie o rozloze větší než 40 metrů čtverečních. Hosté se mohou těšit na špičkový standard včetně služeb šitých na míru a jedinečnou atmosféru, kterou hotel získá i díky své unikátní poloze, odkud je možné vydat se pohodně jak na procházku do nejstarších částí metropole, tak po Novém městě pražském.

 

Druhý Radisson Blu Hotel v Praze otevře ve druhém čtvrtletí příštího roku

 

Samozřejmostí bude profesionálně vybavené fitness a také wellness centrum s exkluzivním spa programem. Gastronomické služby si budou hosté moci vychutnat v prostorách lobby baru, na terase s nádherným výhledem na panorama Prahy a v hotelové restauraci, která bude otevřená po celý den. V hotelu bude rovněž vybudováno šest flexibilních konferenčních místností spojených vlastním foyerem.

 

Druhý Radisson Blu Hotel v Praze otevře ve druhém čtvrtletí příštího roku

Fotografie: Radisson Hotel Group

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.