gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Počali jste u nás? Dostanete voucher!

Počali jste u nás? Dostanete voucher!

Den svatého Valentýna, který se slaví každoročně 14. února ve stále více zemích jako svátek zamilovaných, využívají obchodníci různým způsobem ke zvýšení tržeb. Na své si přijdou květinářství, klenotnictví, cukrárny, cestovní kanceláře a samozřejmě také hotely a restaurace - číšníci, servírky, recepční i pokojské by mohli vyprávět.

 

S originálním lákadlem přišly kanadská síť hotelů Zed. Partnerským dvojicím uz několik let nabízí 14. února pobyt za zvýhodněnou cenu mezi 10:00 a 14:00, tzv. "nooner" (což by se dalo přeložit jako "polední pobyt", ale jde také o slangový výraz pro "rychlou bokovku").

 

Hotel Zed https://www.hotelzed.com/

 

Jak je z časového rozmezí zjevné, ubytování v takových případech nemá sloužit k přenocování, ale k velmi intimním aktivitám hostů. Přesněji řečeno k pohlavnímu styku. Nebo k více stykům, když to klienti zvládnou. Koncept napadl ředitelku hotelů v době, kdy měla doma malé děti a s manželem těžko hledala místo, kde by spolu měli chvilku klid jen jeden na druhého.

 

Hotel Zed, https://www.hotelzed.com/

 

Až dosud to celé připomínalo instituci dříve známou jako hodinový hotel, ale letos přišla významná změna. Páry, kterým se 9 měsíců po takovém valentýnském "přespání" narodí miminko, dostanou poukaz na příští pobyt v jednom z hotelů Zed zdarma. Nabídka se vztahuje na páry každé genderové identifikace i pohlavní orientace, počítat se tedy budou i adoptované děti.

 

Hotel Zed, https://www.hotelzed.com/

 

Tak kdybyste nevěděli, jakou speciální valentýnskou nabídku přichystat pro vaše hosty na příští rok…

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj: CNN, The Insider, The Independent

Fotografie: hotel Zed

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.