gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Zmrzlina z Crème de la Crème vás může i zahřát

Zmrzlina z Crème de la Crème vás může i zahřát

Léto je pryč, ale své oblíbené zmrzlině dát vale nemusíte. Crème de la Crème nabízí oblíbenou delikatesu i během října. Zkuste ochutnat zmrzlinu Irish Coffee s etiopskou kávou a irskou whisky nebo nový "mechový“ dort.

 

Během října na vás ve všech pobočkách Crème de la Crème čeká kromě standardní nabídky smetanových zmrzlin, sorbetů, zmrzlin bez cukru a veganských zmrzlin i specialita měsíce – zmrzlina Irish Coffee z etiopské kávy, irské whisky Powers a špetky kokosu.

 

Podzimní novinky z Crème de la Crème

 

Kromě zmrzliny si z Crème de la Crème můžete odnést také kousek nového "mechového“ dortu, který v šedavých podzimních dnech potěší nejen svěží zelenou barvou získanou z čerstvého špenátu, ale i svojí specifickou chutí. "Mecháček“ vám obsluha posype čerstvými malinami či borůvkami. 

 

Podzimní novinky z Crème de la Crème

 

V pobočkách ve Francouzské, Husově a Průběžné ulici si dále můžete vychutnat malagu čili smetanovou zmrzlinu s rozinkami naloženými ve vínu marsala, či sladce nakyslou malinu. To jsou zmrzliny, které zde běžně dostupné nejsou. Tyto speciality se obvykle prodávají pouze ve vlajkové zmrzlinárně  Crème de la Crème na Národní. 

 

Všechny zmrzliny si můžete vychutnat ve veganských kornoutech, které obsahují ingredience výlučně rostlinného původu.

 

Podzimní novinky z Crème de la Crème

 

Pobočky Crème de la Crème jsou otevřeny pro prodej s sebou následovně: otevírací doba na Národní a na Průběžné 11-20, v Husovce a na Francouzské 12-20. 

 

Podzimní novinky z Crème de la Crème

 

Nechce se vám opouštět teplo domova anebo se nemůžete uvolnit ze zaměstnání? Pak si objednejte zmrzlinu Crème de la Crème přes Rohlík.cz, Wolt.com či Damejidlo.cz. Svoji milovanou pochoutku si tak můžete dopřát třeba na gauči před televizí nebo v pracovní pauze v zaměstnání. 

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Crème de la Crème

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.