gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Subway: Za vytetované logo jídlo zdarma

Subway: Za vytetované logo jídlo zdarma

Americká síť rychlého občerstvení Subway nabízí sendviče zdarma do konce života jednomu člověku, který si nechá na záda či hruď vytetovat 30centimetrové logo jejich nové kampaně. 

 

Zhruba osmicentimetrové tetování na rameno, předloktí nebo stehno se rovná sendvičům zdarma na rok, pěticentimetrové tetování pak sendvičům zdarma na měsíc. O kampani dnes informoval ekonomický web stanice Fox News.

 

Subway, ilustrační fotografie

 

Společnost Subway zve své milovníky ve středu na party v Las Vegas, kde bude mít celkem devět lidí možnost nechat si vytetovat logo nové kampaně Subway výměnou za dárkové poukázky na sendviče. Jeden člověk, který se uvolí nechat si vytetovat v průměru 30centimetrové logo, dostane dárkové poukázky v hodnotě 50.000 dolarů (asi 1,2 milionu korun).

 

Tetování, ilustrační fotografie

 

Podle nezávislé webové stránky Fastfoodprice.com, která porovnává ceny ve fastfoodových řetězcích, stojí velká porce sendviče v Subway v USA průměrně 6,9 dolaru (asi 165 korun). Pro jednoho člověka s 30centimetrovým tetováním loga by to tedy znamenalo, že si může objednat sendvič každý den po téměř 20 let.

 

Menší nabídky na měsíční či roční poukázky může využít osm dalších lidí.

 

Pobočka Subway kdesi v latinské Americe

 

Dobrovolníkům, kteří musejí být starší 21 let, a pravděpodobně přijít s dostatečným předstihem, jelikož akce je bez registrace, na party v Las Vegas vytetuje logo Subway DJ Tambe, dvojnásobný vítěz americké televizní soutěže Ink Master (Mistr inkoustu), nebo člen jeho týmu.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj: ČTK

Fotografie: Subway (tetování), ilustrační fotografie pod licencí C00

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.