gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

FOR GASTRO & HOTEL - Novinky v potravinářství

FOR GASTRO & HOTEL - Novinky v potravinářství

Mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie představí novinky tuzemských i zahraničních firem ve dnech 29. září až 1. října. Na výstavišti PVA EXPO PRAHA se ve dvou halách výstaviště sejdou výrobci, dodavatelé i odborníci oboru a představí trendy napříč odvětvími. Silně zastoupené budou v Letňanech také potravinářské firmy a instituce. 

 

FOR GASTRO & HOTEL se po roce vrací na PVA Expo Praha, kde představí expozice značek, výrobců, dodavatelů i odborných organizací. Široké spektrum produktů i služeb bude zahrnovat novinky a trendy oblastí pohostinství, hotelnictví i potravinářství. Na své si přijdou jak profesionálové, kteří budou mít možnost uzavírat výhodné kontrakty, tak milovníci jídla, nápojů i gastronomie.

 

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL

 

Portfolio hned dvanácti firem nabízejících české potraviny na své expozici představí Státní zemědělský intervenční fond. Tato instituce, která spadá do působnosti Ministerstva zemědělství, zprostředkovává finanční podporu z Evropské unie a národních zdrojů a zajišťuje následnou kontrolu oprávněnosti užívání dotací. Návštěvníci veletrhu se seznámí také s vybranými výrobky, které se pyšní označením národní značkou kvality KLASA. 

 

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL

 

Silné značky i profesionálové

Potravinářská sekce veletrhu FOR GASTRO & HOTEL by se neobešla ani bez nabídky kvalitních výrobků z českých a moravských regionů. Mezi vystavovateli tedy nebudou chybět ani produkty nesoucí označení Regionální potravina. Kromě Regionální potraviny se v Letňanech představí také produkty nesoucí označení BIO. 

 

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL

 

Mnoho zajímavostí a kvalitního zboží přinesou do PVA EXPO PRAHA také výrobci nápojů. Mezi nimi například uvede svůj spodně kvašený speciál Pěkný číslo pivovar Ferdinand z Benešova. Milovníci piva ochutnají také Královsky hořké nealko, nebo z Krušovic, novinku na trhu. Plzeňský prazdroj představí experimentální pivovar Proud. Návštěvníci se budou moci zúčastnit také školení Profesního sdružení Sanitace nápojových cest, které spojuje autorizované sanitační firmy v Česku již deset let. Školení nese název Autorizace profesionálů PSSNC a uskuteční se v pátek 30. září. Na zvyšování kvalifikací se budou podílet i mistři výčepní.

 

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL

 

Koho zajímá profesionální gastronomie, inspiraci a rady odborníků může načerpat na KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL, který se koná první a druhý den veletrhu 29. a 30. září v Kongresovém sále výstaviště. I letos se bude věnovat aktuálním tématům a problémům oboru, o kterých budou účastníkům přednášet významné osobnosti napříč segmentem HoReCa. Více na www.for-gastro.cz.

 

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: PVA EXPO PRAHA

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.