Crème de la Crème potěší i v zimě
V proslulé pražské zmrzlinárně Crème de la Crème se návštěvníci mohou zastavit samozřejmě i v chladném zimním počasí. Zmrzlina od zmrzlináře Honzy Hochsteigera je skvělá vždycky, ale bistro nabízí i něco na zahřátí, například vegetariánské toasty a sendviče, ve kterých najdete mozarellu, rajčata a rukolu nebo kozí sýr, brusinky a ořechy, případně ty nevegetariánské s parmskou šunkou a pestem nebo s tuňákem a rajčaty.
Za návštěvu ovšem stojí zejména palačinky, ať už slané “galetky“, které nabízí množství náplní od tofu s rajčaty, bazalkou a rukolou, přes Quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů po parmskou šunku se smetanovým sýrem Philadelphia nebo kombinaci sušených rajčat, kozího sýra, pesta a vlašských ořechů.
Ještě zajímavější jsou jejich sladké sestry, tedy „crepes“ a jejich náplně: a la štrúdl s jablky, rozinkami, vlašskými ořechy, skořicí a šlehačkou, nebo varianta s ořechy a javorovým sirupem, případně světová klasika, tedy palačinka podle Zuzany (Crepe Suzette), s pomerančem, mandlemi, šlehačkou a hlavně s likérem Grand Marnier.
Chtěli byste pracovat ve zmrzlinárně Honzy Hochsteigera?
Aktuální výpis volných pozic najdete na portálu GastroJobs.cz.