Orea Resort Horizont

Pancíř 126
340 04 Železná Ruda, Česká republika
Tel: +420601346899
URL: http://www.resorthorizont.cz/cz/
Kontaktní osoba: Romana Sýkorová
Logo Orea Resort Horizont
Hotel
Železná Ruda
Hlavní pracovní poměr
Čeština, Němčina
Nástup Dohodou, Ihned

Hledáte pracovní uplatnění se smlouvou na dobu neurčitou? Cestujete rád/a a chcete využít náš benefit zaměstnaneckého ubytování 250,- Kč na noc na všech našich hotelech? Chcete mít všechny příplatky a přesčasy evidované na výplatní pásce a vždy proplacené?

PŘIDEJ SE K NÁM A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU OREA RESORT HORIZONT!

Náplň práce

CO BUDE TVÝM ÚKOLEM?

Obsluhovat hosty v restauraci, na firemních a dalších akcích s důrazem na poskytování nejvyšší kvality služeb.Dodržovat pravidla servírování dle gastronomických standardů.Účtovat tržby a vést pokladnu.Poskytovat informace o nabídce, specialitách a promo akcích.Pečovat o svěřené zboží a jeho inventarizace.Udržovat pořádek a čistotu na pracovišti.

Požadujeme

JAK SI VÁS PŘEDSTAVUJEME?

Zkušenost na obdobné pozici.Výborné komunikační schopnosti.Alespoň základní znalost německého nebo anglického jazyka.Spolehlivost s odpovědnost.Chuť užit se novým věcem.Pokud ale nemáš praxi, nevadí, rádi tě všechno naučíme :-).

Nabízíme

Co Vám můžeme za práci u nás nabídnout?

Skvělý tým, který si vzájemně pomáhá. Co bude třeba Vás naučíme.Budete součástí stabilní společnosti s dlouholetou tradicí a vysokou úrovní služeb.Hlavní poměr na dobu neurčitou.Měsíční výkonnostní odměny ve výši až 20 %.Stravování na pracovišti zdarma během směny (snídaně, obědy, večeře).Možnost ušetřit za nájem a ubytovat se u nás za 500 Kč měsíčně.Pobyty na všech hotelech OREA pouze za 270 Kč / osobu / noc! Můžete využívat Vy i Vaše blízká rodina a navíc máte znatelné slevy na F&B služby. Můžete si tedy užívat našich krásných hotelů za velmi přívětivých podmínek :-)Sleva ve výši 40% na stravování v rámci OREA HOTELS & RESORTS.Benefity formou Cafeterie.Odměny za odpracované roky.Příspěvek na penzijní připojištění ve výši 1.000,- Kč.Příspěvek na rekreaci pro děti ve výši 1.500,- Kč/rok.Advanto - systém na vybírání záloh.Odměna za doporučení nového kolegy nebo kolegyně na pracovní poměr.

V neposlední řadě pěkné finanční ohodnocení.

Preferujeme dlouhodobé pracovní vztahy, protože je pro nás důležité dát dohromady kolektiv lidí, kteří se navzájem znají, mohou se na sebe spolehnout a jako bonus spolu rádi tráví i volný čas. I proto nabízíme pracovní poměr na dobu neurčitou po uplynutí zkušební doby.

Naše společnost se o všechny své zaměstnance dobře postarala i během pandemie, hotel jsme otevírali se stejným týmem. Protože na našich zaměstnancích nám opravdu záleží.

Pokud vás pozice zaujala, klikněte na tlačítko ,,Odpovědět“ a pošlete nám svůj životopis. Pokud připojíte i krátký motivační dopis, bude to pro obě strany bonus :-) Budeme se těšit!

Orea Resort Horizont

Orea Resort Horizont**** nabízí svým hostům bezplatné využití svého wellness areálu s bazénem, vířivkou, fitness centrem, soláriem a římskými lázněmi. Ubytovat se mohou ve 117 komfortních pokojích a k dispozici mají hotelovou restauraci se stravováním formou bufetu, lobby bar s letní terasou a konferenční sály.
Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.