Clarion Congress Hotel Prague

Freyova 33
190 00 Praha 9, Tschechien
Tel: +420211131103
URL: https://www.clarioncongresshotelprague.com/cs/
Kontaktperson: Denisa Třísková
Logo Clarion Congress Hotel Prague
Hotel
Praha 9
Hlavní pracovní poměr
Englisch, Tschechisch
MS Excel, MS Powerpoint, MS Word, Protel
Eintritt nach Vereinbarung

Do Clarion Congress Hotel Prague**** do rezervačního oddělení hledáme uchazeče/uchazečky na obsazení pozice "Pracovník/pracovnice rezervačního oddělení" na plný úvazek, s nástupem dle vzájemné dohody, přičemž pozice je vhodná i pro absolventy.

Stellenbeschreibung

- zpracování rezervací ( online, telefonicky, emailem)

- vyřizování poptávek, nabídek, storen

- spolupráce s ostatními odděleními  hotelu

- komunikace s klienty

- práce s hotelovým rezervačním systémem Protel  

Stellenanforderung

- ukončené min. SŠ vzdělání

- zkušenosti z rezervačního oddělení či hotelové recepce výhodou

- znalost hotelového systému Protel výhodou 

- výbornou znalost ČJ, AJ + znalost dalšího cizího jazyka výhodou

- komunikační a organizační schopnosti, flexibilita, týmový duch

Wir bieten

- plný pracovní úvazek, směny dle dohody s nadřízeným

- zajímavou práci, příjemné pracovní prostředí a přátelský tým kolegů 

- zázemí velké stabilní české společnosti CPI Hotels, a. s.

- možnost dalšího vzdělávání 

- odpovídající platové ohodnocení s výkonnostní složkou mzdy             

- závodní stravování  

- firemní benefitní program (Cafeteria, Edenred Benefit Card, karta Multisport za zvýhodněnou cenu + možnost doprovodné, kvartální odměny dle pracovních výsledků, a další výhody velkého hotelového řetězce) 

Zasláním životopisu do společnosti CPI Hotels, a.s., IČO 47116757, se sídlem Praha 10, Bečvářova 2081/14, PSČ 100 00, dáváte této společnosti, jako správci osobních údajů, souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dle příslušných ustanovení zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Poskytnutím osobních údajů zároveň potvrzujete jejich správnost a pravdivost.

Souhlas udělujete v rozsahu osobních údajů ve Vašem životopise, pro účely výběrového řízení na pozici uvedenou v tomto inzerátu a na dobu trvání výběrového řízení na tuto pozici, nebude-li dohodnuto něco jiného. Vaše osobní údaje bude zpracovávat výše uvedená společnost, a to ve svých prostorách automatizovaně prostřednictvím prostředků výpočetní techniky a&nebo manuálně formou kartotéky, a to jednotlivými pověřenými zaměstnanci.

Poskytnutí Vašich osobních údajů pro výše uvedené účely je dobrovolné, nicméně neposkytnutím se vyřazujete z možnosti účastnit se výběrového řízení na výše uvedenou pracovní pozici. Vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny pouze oprávněným státním orgánům a institucím či jiným subjektům, budou-li pro to splněny podmínky uvedené v právních předpisech.

V souladu s ustanovením § 11 a § 21 zákona o ochraně osobních údajů máte právo na přístup k osobním údajům, na jejich opravu, a budete-li se domnívat, že výše uvedená společnost zpracovává Vaše údaje v rozporu s ochranou soukromého a osobního života nebo s právními předpisy, máte dále právo žádat výše uvedenou společnost prostřednictvím kontaktních údajů v tomto inzerátu o vysvětlení, respektive odstranění takto vzniklého stavu.

Das Inserat Pracovník/pracovnice rezervačního oddělení wurde nicht zu den Favoriten gespeichert. Melden Sie sich bitte an.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.