Restaurace Pod Parou doplňuje k pozici KUCHAŘ-KA/ DEMI CHEF:
44.000 - 50.000,-
Na pozici hledáme člověka - kuchaře-ku:
- plně zodpovědného za svoji sekci
- pracovitého, spolehlivého a kreativního
- s praxí kvalitního kuchaře-ky
- kolegiálního (směna tvoří tým 4 kuchařů)
- smlouvu na HPP
- možnost DPP nebo ŽL
- bonusy/prémie
- sleva na firemní výrobky a služby
- možnost nákupu v nákupních cenách
- občerstvení na pracovišťi
- stravování
- možnost osobního růstu a školení
O restauraci Pod Parou:
Vaříme moderní českou kuchyni v rok staré kuchyni po rekonsrukci. Kvalitní moderní technologie pro ulehčení práce je u nás samozdřejmostí. Klimatizovaná kuchyně s výhledem do okolí restaurace
Tím že sídlíme v Holešovicích, je také skvělá dopravní dostupnost. Také to znamená fofr při obědech a večeřích. Víkendy jsou volnější.