LA BOTTEGA LINKA

Havlíčkova 1680/13
11000 Praha 1, Tschechien
Tel: +420 731 411 277
URL: http://linka.lacollezione.cz
Kontaktperson: Lukáš Pospíchal
Logo LA BOTTEGA LINKA
Bistro
Praha 1
Brigáda
170 Kč/hodina
Englisch, Tschechisch
Eintritt ab sofort

Prvotřídní italské bistro v centru Prahy, které je součástí sítě italských restaurací La Collezione Riccarda Lucque a Ondřeje Rákosníka, hledá do svého týmu na brigádu pomocného číšníka nebo servírku.

Stellenbeschreibung

Hledáme brigádníka, který nám pomůže ve všedních dnech v časech směny 17-23 a o víkendech. Můžeš si tak odskočit od studia či rodičovské dovolené a zpestřit si život skvělou gastronomií a být v dobré společnosti našich hostů. Skvělé jídlo jde ruku v ruce s perfektním servisem, a to bude tvá parketa.

Praxe v gastru je výhodou, ale rádi dáme šanci i nadšeným nováčkům, kteří mají chuť se učit. Rádi tě zaškolíme, stačí udělat první krok a napsat nám.

Stellenanforderung

Požadujeme znalost českého a anglického jazyka na komunikativní úrovni. Praxe je velkou výhodou, ale není nezbytně nutná. Se zaučením můžete počítat. 

Wir bieten

Stravu na pracovišti, možnost karty multisport. Slevová karta do sítě našich provozoven. Mladý pohodový kolektiv. Práce s prvotřídními italskými víny.

Das Inserat ČÍŠNÍK/SERVÍRKA Brigádně La Bottega Linka wurde nicht zu den Favoriten gespeichert. Melden Sie sich bitte an.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.