ZEM Prague

Senovážné náměstí 32
13000 Praha, Tschechien
URL: https://www.zemprague.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Zemprague
Kontaktperson: Izabela Grygarová
Logo ZEM Prague
Restaurant
Praha
Hlavní pracovní poměr
Tschechisch
Nástup Dohodou, Ihned

Už vás nebaví být pouhým číšníkem?
Máte už dost toho, že váš zaměstnavatel neplní vše, co slíbil?
Chcete práci, kde vaše charisma a zkušenosti skutečně zazáří?
Dokážete vymyslet líbivé popisy jídla?

Pak chceme TEBE.

Profesionální mistr číšník pro jednu z nejlepších pražských restaurací. ZEM Prague na Senovážném náměstí - japonská a česká kuchyně v unikátní atmosféře.

Chcete být zářící hvězdou večerního servisu? Nebo jen součást dobře namazaného stroje?

Práci na plný úvazek nebo jenom brigádu? Je to na tobě.

Staré harcovníky v gastru přivítáme s otevřenou náručí a nováčky zaučíme.

V každém případě neváhejte a zašlete svůj životopis na: hedvika.havrilova@andaz.com nebo pošlete na WhatsApp: 602662533.

Vidíme se v ZEM!

Stellenbeschreibung

- Tak jsem začal dělat číšníka v restauraci ZEM a musím říct, že to je fakt supr! Když dorazí hosti, musíš je přivítat a ukázat jim co nabízíme.

Je to fakt sranda vidět, jak si lidé užívají to jídlo, co jim podáváš.

-Když je restaurace narvaná lidmi, tak to není pro každého, ale já to miluju. Znamená to totiž, že musíš být rychlý a zvládat toho víc najednou. Ale pak si můžeš vydělat fakt dobrý peníze!

-A to nejlepší na práci v restauraci ZEM je, že poznáš spoustu nových lidí. Mezi zaměstnanci, ale i mezi hosty. A naučíš se, jak se o ně dobře starat.

-Jinak se musíš taky postarat o to, aby bylo všechno hezký a čistý v restauraci. Ale to není tak těžký, když si to rozdělíte s ostatními číšníky.

Stellenanforderung

- Musíš bejt do toho zapálený - Mít energii a nadšení pro svoji práci. Když budeš mít zápal, tak to budeš mít jednodušší se učit a budeš mít větší chuť zlepšovat se.

- Musíš bejt komunikativní a kamarádský - Měl bys být schopnej si pokecat s lidma a bejt přátelský k hostům i k ostatnímu týmu. S dobrým přístupem můžeš mít velký vliv na to, jestli se hosté vrátí.

- Musíš bejt schopnej se srovnat s tlakem - Když je plno, tak to může bejt docela stresující. Ale když zůstaneš klidnej a neztratíš nervy, tak to uděláš líp. To se teda naučíš až s časem, ale je to důležitý.

- Musíš bejt ochotnej pomoct - Není to jen o obsluze stolu. Občas budeš muset pomoct i s jídlem nebo úklidem. A taky musíš bejt schopnej se přizpůsobit, když se něco změní. V restauraci se může stát cokoliv a je důležitý bejt schopnej pomoct tam, kde je to potřeba.

Wir bieten

- Pěkný peníze. Dobrý číšník má u nás skoro 300 korun na hodinu čistýho. Kdo maká a snaží se, má větší odměnu!

- Peníze pěkně ofiko. Nic pod stolem a dýška si dělíme.

- 5 týdnů dovolené

- Na rozpisu se vždycky domluvíme!

- Ochutnáš super jídla a vína.

- Uniformu ti zařídíme a vždycky vypereme.

ZEM Prague

ZEM je avantgardní české bistro, které spojuje estetiku pražských tradičních kaváren s retro-futu-ristickým českým uměním, literaturou a inženýrstvím 20. let. Menu tvoří kreativní směs českých produktů s občasnými náznaky japonských chutí a je vytvořené v teatrálním kuchyňském jevišti na dřevěném uhlí a páře.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.