Lavička - zahradní restaurace

Seifertova 77
13000 Praha 3, Tschechien
Tel: 603490416
URL: http://www.restaurace-lavicka.cz
Facebook: Zahradní Restaurace Lavička
Kontaktperson: Tomáš Lilek
Logo Lavička - zahradní restaurace
Restaurant
Praha 3
Hlavní pracovní poměr
40-50 tis
Englisch
Eintritt ab sofort

Kolegyně / kolaga do Lavičky

V naší oblíbení zahradní restauraci Lavička je místo v naší číšnické posádce. Hosté k nám chodí za skvělou kuchyní a servisem, nuda u nás nebývá. Hledáme šikovného kolegu / kolegyni s praxí v restaurační gastronomii, týmového hráče kterého naše práce na baví. Oceníme pohodové naladění a otevřené jednání.

Stellenbeschreibung

Jak to u nás chodí? Krátký dlouhý týden, na směně je barman který připravuje drinky, servírky a číšníci se starají o naše milé hosty tuzemské i zahraniční, pravidla dodržujeme a všechno šlape jak má. Pracovní doba 10-23. Profesionalita a soudržnost kolektivu je pro nás prvořadá.

Stellenanforderung

Od našeho nového kolegy / kolegyně potřebujeme praxi v oboru a zručnost, také schopnost domluvit se AJ. Hledáme týmového hráče kterého naše práce na baví. Oceníme pohodové naladění a otevřené jednání.

Wir bieten

Nabízíme: základ 1700 / den + tipy + premie za tržby + benefity, HPP, placená dovča, přispěvek na výstroj atd. ale hlavně stálé místo v pohodovém sehraném týmu.

Lavička - zahradní restaurace

Menší rodinná restaurace(90míst) s letní a zimní zahradou, oblíbená mezi stálými hosty a navštevovaná také turisty. Krásné prostředí, vyhlášená kuchyně a skvělý tým - to je Lavička
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.