Lavička - zahradní restaurace

Seifertova 77
13000 Praha 3, Tschechien
Tel: 603490416
URL: http://www.restaurace-lavicka.cz
Facebook: Zahradní Restaurace Lavička
Kontaktperson: Tomáš Lilek
Logo Lavička - zahradní restaurace
Restaurant
Praha 3
Hlavní pracovní poměr
40-50 tis
Englisch
Eintritt ab sofort

Kolegyně / kolaga do Lavičky

V naší oblíbení zahradní restauraci Lavička je místo v naší číšnické posádce. Hosté k nám chodí za skvělou kuchyní a servisem, nuda u nás nebývá. Hledáme šikovného kolegu / kolegyni s praxí v restaurační gastronomii, týmového hráče kterého naše práce na baví. Oceníme pohodové naladění a otevřené jednání.

Stellenbeschreibung

Jak to u nás chodí? Krátký dlouhý týden, na směně je barman který připravuje drinky, servírky a číšníci se starají o naše milé hosty tuzemské i zahraniční, pravidla dodržujeme a všechno šlape jak má. Pracovní doba 10-23. Profesionalita a soudržnost kolektivu je pro nás prvořadá.

Stellenanforderung

Od našeho nového kolegy / kolegyně potřebujeme praxi v oboru a zručnost, také schopnost domluvit se AJ. Hledáme týmového hráče kterého naše práce na baví. Oceníme pohodové naladění a otevřené jednání.

Wir bieten

Nabízíme: základ 1700 / den + tipy + premie za tržby + benefity, HPP, placená dovča, přispěvek na výstroj atd. ale hlavně stálé místo v pohodovém sehraném týmu.

Lavička - zahradní restaurace

Menší rodinná restaurace(90míst) s letní a zimní zahradou, oblíbená mezi stálými hosty a navštevovaná také turisty. Krásné prostředí, vyhlášená kuchyně a skvělý tým - to je Lavička
Das Inserat Servírka / číšník pro Lavičku wurde nicht zu den Favoriten gespeichert. Melden Sie sich bitte an.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.