W Prague

Václavské náměstí
11000 Praha 1, Tschechien
Tel: 799 188 724
URL: https://www.marriott.com/en-us/hotels/prgwh-w-prague/overview/
Kontaktperson: Kristýna Eliášová
Logo W Prague
Hotel
Praha 1
Hlavní pracovní poměr
Englisch

W HOTELS, luxusní lifestylová značka hotelů Marriott, přichází do Prahy!

Vydejte se vstříc skvělé kariéře v hotelu W Prague, kde dokážeme ocenit váš talent. Naše firemní kultura podpoří vaši jedinečnost a společně poskytneme našim hostům ten nejlepší zážitek z pobytu.

Stellenbeschreibung

Jste organizovaní a rádi pracujete v prostředí plném energie? Hledáme zkušeného a motivovaného jednotlivce na pozici Housekeeping Coordinatora, který bude zodpovědný za efektivní chod oddělení housekeeping v našem hotelu. Vaše práce bude zahrnovat koordinaci a dohled nad čistotou a údržbou pokojů, školení personálu, kontrolu kvality a řízení zásob.

- Kontrolovat pokoje hostů, veřejné prostory, bazén atd. po úklidu provedeném Housekeeperem, aby byly zajištěny standardy kvality.

- Provádět hlášení o prodaných pokojích, ověřovat stav pokojů, určovat nesouladné pokoje, určovat priority úklidu pokojů a aktualizovat stav pokojů odjíždějících hostů.

- Pomáhat vedení úklidu při řízení každodenních činností.

- Připravovat, distribuovat a oznamovat změny v přidělování pokojů.

- Dbát na čistotu a profesionální vzhled uniformy a osobního vzhledu; zachovávat důvěrnost vlastních informací; chránit majetek společnosti.

- Zajišťovat dodržování očekávání a norem kvality; identifikovat, doporučovat, vyvíjet a zavádět nové způsoby zvyšování efektivity, produktivity, kvality, bezpečnosti a/nebo úspory nákladů organizace.

Stellenanforderung

Zkušenost v oblasti housekeepingu v hotelovém prostředí je výhodou

- Dobrá organizační schopnost a schopnost řešit problémy

- Komunikativnost a schopnost pracovat ve stresových situacích

- Anglický jazyk na komunikativní úrovni

Wir bieten

- Stabilní zaměstnání s možností profesního rozvoje a růstu v oblasti pohostinství

- Přátelský a podpůrný pracovní kolektiv

- Atraktivní zaměstnanecké benefity

Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.