Almanac X Alcron Prague

Štěpánská 40/623
11000 Praha 1, Tschechien
Tel: +420 222 820 079
URL: http://www.almanachotels.com/praguex
Facebook: https://www.facebook.com/AlmanacXAlcronPrague
Kontaktperson: Daniel Dlouhý
Logo Almanac X Alcron Prague
Hotel
Praha 1
Externí spolupráce, Hlavní pracovní poměr
dle domluvy
Englisch, Tschechisch
Eintrittsdatum: 1.6. 2024

Buďte součástí Almanac X Alcron Prague, lifestyle luxury hotelu, který má bohatou historii a je známý svojí gastronomickou minulostí.
Hotel je po kompletní rekonstrukci a snoubí moderní prvky s art deco. Disponujeme 204 pokoji, konferenčními místnostmi, restaurací, barem, kavárnou a posilovnou. Příští rok budeme mít také střešní restauraci.

Potřebujme pomoci s dotažením technických detailů rekonstrukce. Zároveň řešit požadavky hostů a koelgů z ostatních oddělení, co se týče běžné denní operativy. Pokud vás baví manuální, různorodá práce, dejte nám o sobě vědět.


Co vás čeká:

Dohled nad hotelovým technickým zázemím, vytápěním, klimatizací, elektrickými rozvaděči, kotelnou atd.Drobné opravy na pokojích a v zázemí hotelu.Potřebujeme elektrotechnické vzdělání a vyhlášku 50.Ideální je konverzační znalost angličtiny.Práce ve 12 hodinových směnách přes den.

Mimo mzdu nabízíme:

Snidaně, obědy a večeře zdarma;Hotelovou uniformu a její čištění;Smlouvu na dobu neurčitou;Příspěvek na penzijní připojištění;Příspěvek na Sodexo (Pluxee) benefit kartu;Slevy na ubytování v našich sesterských hotelíchZkušební noc pro 2 v našem hotelu s možností vyzkoušet vše, co hotel nabízí.50% sleva na restauraci a bar; 25% sleva na kavárnu.5 týdnů dovolené po 1 roce práce;příspěvek na lítačku po 1 roce práce;Program ocenění zaměstnanců.

Přijďte se k nám podívat.


ALMANAC X ALCRON PRAGUE ALCRON RESTAURANT ALCRON BAR ELIAS

Almanac X Alcron Prague

Almanac X Alcron Prague je lifestyle luxury hotel se zaměřením na "plant-forward" a "minimal waste" lokální kuchyni. Navazujeme na bohatou historii hotelu Alcron. Máme 204 pokojů, restauraci, bar, kavárnu a konferenční místnosti. Jsme autentičtí, srdeční, zajímáme se o dění kolem nás, nebojíme se jít neprošlapanou cestou a baví nás udržitelnost.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.