Almanac X Alcron Prague

Štěpánská 40/623
11000 Praha 1, Tschechien
Tel: +420 222 820 079
URL: http://www.almanachotels.com/praguex
Facebook: https://www.facebook.com/AlmanacXAlcronPrague
Kontaktperson: Daniel Dlouhý
Logo Almanac X Alcron Prague
Hotel
Praha 1
Externí spolupráce, Hlavní pracovní poměr
dle domluvy
Englisch, Tschechisch
Eintrittsdatum: 1.6. 2024

Buďte součástí Almanac X Alcron Prague, lifestyle luxury hotelu, který má bohatou historii a je známý svojí gastronomickou minulostí.
Hotel je po kompletní rekonstrukci a snoubí moderní prvky s art deco. Disponujeme 204 pokoji, konferenčními místnostmi, restaurací, barem, kavárnou a posilovnou. Příští rok budeme mít také střešní restauraci.

Potřebujme pomoci s dotažením technických detailů rekonstrukce. Zároveň řešit požadavky hostů a koelgů z ostatních oddělení, co se týče běžné denní operativy. Pokud vás baví manuální, různorodá práce, dejte nám o sobě vědět.


Co vás čeká:

Dohled nad hotelovým technickým zázemím, vytápěním, klimatizací, elektrickými rozvaděči, kotelnou atd.Drobné opravy na pokojích a v zázemí hotelu.Potřebujeme elektrotechnické vzdělání a vyhlášku 50.Ideální je konverzační znalost angličtiny.Práce ve 12 hodinových směnách přes den.

Mimo mzdu nabízíme:

Snidaně, obědy a večeře zdarma;Hotelovou uniformu a její čištění;Smlouvu na dobu neurčitou;Příspěvek na penzijní připojištění;Příspěvek na Sodexo (Pluxee) benefit kartu;Slevy na ubytování v našich sesterských hotelíchZkušební noc pro 2 v našem hotelu s možností vyzkoušet vše, co hotel nabízí.50% sleva na restauraci a bar; 25% sleva na kavárnu.5 týdnů dovolené po 1 roce práce;příspěvek na lítačku po 1 roce práce;Program ocenění zaměstnanců.

Přijďte se k nám podívat.


ALMANAC X ALCRON PRAGUE ALCRON RESTAURANT ALCRON BAR ELIAS

Almanac X Alcron Prague

Almanac X Alcron Prague je lifestyle luxury hotel se zaměřením na "plant-forward" a "minimal waste" lokální kuchyni. Navazujeme na bohatou historii hotelu Alcron. Máme 204 pokojů, restauraci, bar, kavárnu a konferenční místnosti. Jsme autentičtí, srdeční, zajímáme se o dění kolem nás, nebojíme se jít neprošlapanou cestou a baví nás udržitelnost.
Das Inserat Hotelový technik (elektrikář) wurde nicht zu den Favoriten gespeichert. Melden Sie sich bitte an.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.