KRO KITCHEN

Sokolovská 79/81
18600 Praha, Tschechien
URL: https://www.krokitchen.cz
Facebook: https://www.facebook.com/krokarlin
Kontaktperson: Martina Jurica
Logo KRO KITCHEN
Bistro
Praha
Hlavní pracovní poměr
Nástup Dohodou, Ihned

O nás

KRO Kitchen letos slaví 5 let a jelikož od malého bistra s rotisserií na Jiřího z Poděbrad ušla dlouhá cesta, tak neustále hledáme nové kolegy do našich dalších, nově se otvírajících poboček. 

Základní myšlenka KRO je úplně jednoduchá: i každodenní "obyčejné" jídlo má přinést člověku radost – tím, že je detailně promyšlené co do chuti i textury, zdravé a připravené z pečlivě vybraných primárních surovin.

Je to o lidech, říká se, a my si za tím stojíme na 100 %. Duch KRO je výslednicí společných sil party lidí, kteří na něm den co den pracují v kuchyních, na place, v pekárně a přípravně. Ale taky sítě kamarádů, umělců, spolupracovníků i už zmíněných dodavatelů, se kterými se v rámci všech našich podniků, pop-upů, collabs a dalších nápadů potkáváme. Všechna tahle kreativita a energie dělá z KRO neustále organicky rostoucí společenství, a tím zároveň i lepší, živější podniky, ve kterých nás prostě baví být.

Chtěl bys být součástí takové [krů]? 

V bistru se každý den pravidelně střídáme 3 kuchaři, jeden se vždy věnuje přípravě vzadu a 2 vepředu na výdeji. Začínáme v 9:00, od 11:00 do 15:00 obědy, pak pauza a od 16:00 večerní servis do 22:00 Poslední objednávka do kuchyně je půl hodiny před koncem. 

Co od Tebe očekáváme

- Budeme rádi za předchozí zkušenosti s vařením, ale pokud jsi zatím jenom hobík, s chutí se vše naučit, jsi u nás také vítaný.

- Zájem o české suroviny a chuť pracovat s menšími dodavateli.

- Dobrou náladu a schopnost vytvářet pohodu v teamu, i když zrovna příjde více hostů a objednávek je nad hlavu.

- Záleží ti na tom co vydáváš, vše jsi dopředu ochutnal a dáváš si záležet, aby před hosta přišel jen ten nejhezčí talíř ve své nejlepší formě.

Na co se u nás můžeš těšit

- Máme skvělé a stabilní zázemí – v gastru už se pohybujeme spoustu let a nehrozí, že by nás to přestalo bavit.

-Baví nás nové věci a ty tak můžeš rovnou od začátku ovlivnit vše, co se u nás bude dít.

-Nechceme, aby ses sedřel z kůže, takže ti při práci zůstane ještě dostatek času zajít do kina, navštívit babičku nebo si jít zaběhat

- Směny na další měsíc plánujeme společně a znáš je vždy nejpozději 20. dne měsíce předchozího.

-Dovolenou si užiješ 4 týdny bez nutnosti nahrazování. 

-Tvoříme kolektiv, ve kterém se sdílí něco víc než jenom dýška – dobrá atmosféra, otevřenost a férovost v týmu je pro nás zásadní.

- Když jsi v práci na směně, o jídlo se postaráme. Strava a nealko z vlastní produkce je zdarma.

- Když máš volno a budeš chtít zajít na skleničku, jídlo nebo pro čerstvý chleba k snídani, můžeš uplatnit zaměstnaneckou kartu s 50% slevou do všech provozoven KRO a ALMA.

- Multisport můžeš mít u nás taky, nejen pro sport, ale i na relax, vstupy na hrady a zámky nebo 2 x 15 minut denně na půjčení Rekola a Nextbike

- Dobít baterky můžeš i na výletech za našimi farmáři a vinaři, nebo třeba při sběru divokých plodů s kolegy z kuchyně.

Das Inserat Kuchař v bistru Kro Kitchen Vinohrady wurde nicht zu den Favoriten gespeichert. Melden Sie sich bitte an.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.