Tiskárna Restaurant

Komenského 384
75301 Hranice, Tschechien
Tel: 735834257
URL: https://www.tiskarnarestaurant.cz/
Kontaktperson: Jana Mlčáková
Logo Tiskárna Restaurant
Restaurant
Hranice
Hlavní pracovní poměr
40000Kč/měsíc
Tschechisch
Eintritt ab sofort

            Celý tvůj výdělek bude přiznaný na výplatní pásce – šedá ekonomika u nás nefrčí.

Stellenbeschreibung

Příprava a vaření jídel dle stanoveného menu a recepturZajištění vysoké kvality pokrmů a dodržování hygienických standardůSpolupráce při tvorbě nových jídel a denních specialitOdpovědnost za správné skladování surovin a dodržování zásad HACCPKontrola čerstvosti a kvality potravinSpolupráce s ostatními členy týmu v kuchyni a účast na hladkém chodu provozuUdržování čistoty a pořádku na pracovištiDodržování pracovních postupů a bezpečnostních pravidel

Stellenanforderung

Kreativita a vášeň pro gastronomii – schopnost přicházet s novými nápady a vytvářet originální pokrmy.Zodpovědnost a spolehlivost – dodržování hygienických standardů a péče o kvalitu pokrmů.Týmový duch – schopnost spolupracovat s ostatními členy týmu a přispívat k hladkému chodu kuchyně.Organizační schopnosti – efektivní plánování a organizace práce, včetně řízení zásob a přípravy surovin.
Samostatnost a iniciativa – schopnost pracovat bez neustálého dohledu, aktivně přicházet s vlastními návrhy a zlepšovat postupy.Smysl pro detail – pečlivost při přípravě jídel, důraz na kvalitu a prezentaci pokrmů.Ochota učit se novým věcem – zájem o moderní trendy v gastronomii a ochota se neustále vzdělávat.
Dobré komunikační dovednosti – schopnost efektivně komunikovat s kolegy i nadřízenými.

Wir bieten

Stabilní zaměstnání v příjemném pracovním prostředíMožnost profesního růstu a seberealizaceMožnost podílet se na tvorbě menu a obměňování À la carteStravování zvýhodněné ceny během pracovních směn (po 1. roce ve firmě i ve volném čase)
Sleva na ubytování v našem Hotelu Centrum. ​Zaměstnanecké akce – teambuildingové a firemní večírky
Možnost stáže v prestižní restauraci nebo účasti na odborných školeních pro zlepšení dovedností a získání nových zkušeností

Tiskárna Restaurant

Pokud milujete kávu a chcete pracovat v prostředí, kde se snoubí profesionalita s uvolněnou kavárenskou atmosférou, neváhejte a pošlete nám svůj životopis. Těšíme se, že vás poznáme a společně vytvoříme místo, kam se zákazníci budou rádi vracet!
Das Inserat Kuchař wurde nicht zu den Favoriten gespeichert. Melden Sie sich bitte an.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.