Alchymist Grand Hotel And Spa

Vlasska 24/330
11000 Praha, Tschechien
Tel: 776653025
URL: https://www.alchymisthotel.com
Kontaktperson: Jana Kiššová
Logo Alchymist Grand Hotel And Spa
Hotel
Praha
Hlavní pracovní poměr
Englisch
Eintritt nach Vereinbarung

Alchymist Grand Hotel & Spa na Malé Straně a hledá do svého týmu novou posilu na pozici číšník / servírka do 5* hotelové restaurace Aquarius.

Stellenbeschreibung

JAK SI VÁS PŘEDSTAVUJEME?

Zodpovědné a pozitivní chování, komunikativnost pozitivní přístup a chuť učit se novým věcem. Systém krátký / dlouhý, obsluha v hotelové restauraci. Znalost AJ je podmínkou, ostatní jazyky výhodou. Časovou a pracovní flexibilitu, zkušenost s á la carte servisem, znalost vín výhodou.

Stellenanforderung

Hledáme týmového hráče s profesionálním a příjemným vystupováním s dobrými komunikačními schopnostmi

Wir bieten

NA CO SE U NÁS MŮŽETE TĚŠIT?

Skvělý tým, který si vzájemně pomáhá. Co bude třeba Vás naučíme. Budete součástí stabilní společnosti s dlouholetou tradicí a vysokou úrovní služeb. Stravování na pracovišti zdarma během směny. Čtyři týdny dovolené. Příspěvek na Multisport kartu. Slevy v rámci skupiny Alchymist Group.

Das Inserat Číšník / Servírka do hotelové restaurace na HPP wurde nicht zu den Favoriten gespeichert. Melden Sie sich bitte an.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.