Jsme "Cibule Bistro" (člen skupiny HOPI, české rodinné firmy), výrobci poctivých vývarů a čerstvých jídel do krabičky, jenž se zrodily v srdci ♥️ šéfkuchaře Filipa Sajlera a jeho týmu šéfkuchařů. Možná už jste někde zahlédli či dokonce ochutnali jídla z naší dílny, našimi zákazníky jsou např. Rohlík.cz, Košík.cz, Foodora či vlaky LeoExpress. Jsme ale také inovátory ve firemním stravování - díky službě EAT SMART přinášíme bohatou nabídku kvalitních a chutných jídel i do kanceláří, výrobních firem, aj.. Věříme, že i jídla do krabičky se dají dělat chutně a poctivě jako doma nebo v restauraci. V našem unikátním projektu CHEF TECH CENTER razíme princip „z farmy na stůl“, naše jídla vaříme s láskou a propojením vysoké gastronomie se špičkovými technologiemi. Jsme prostě nadšenci pro gastronomii a vtáhneme do toho i vás, slibujeme.
Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi
Máme stabilní pracovní dobu od pondělí do pátku
Dodržování standardů (HACCP) je u nás na prvním místě
Čisté pracovní prostředí, v prostorách výroby
Vaříme ve velkokapacitní kuchyni, a to vždy po jednotlivých komponentech
Férové mzdové ohodnocení, a co víc, vše přiznané na výplatní pásce
Máš zkušenosti na pozici kuchaře alespoň 2 roky
Rád pracuješ v týmu, ale nevadí ti pracovat i samostatně
Toužíš se učit nové věci
Kladeš důraz na kvalitu
Nevadí ti práce v různých teplotních pásmech
Trestní bezúhonnost
Mzda na účtu vždy v daný den
Měsíční bonusy ke mzdě
Pracovní doba od pondělí do pátku – 8 hodin denně
Dostaneš od nás pracovní oblečení na míru, které za tebe budeme pravidelně prát
5 týdnů dovolené
Dotované stravování
Skvělý pracovní kolektiv
Firemní akce pro zaměstnance