V samotném srdci Prahy se otevírá nová moderní restaurace a my hledáme talentovaného a zkušeného šéfkuchaře, který od úplného začátku pomůže sestavit tým, vytvořit sezónní menu a vybudovat jedinečný gastronomický koncept.
Implementace menu (tvorba výhradně se zaměřením na sezónnost a lokální suroviny)
Výběr a sestavení kuchyňského týmu od základu
Vedení personálu, školení a zajištění dodržování standardů
Kontrola kvality přípravy a servisu pokrmů
Organizace nákupů a dodržování hygienických předpisů
Optimalizace kuchyňských procesů
Praxe na pozici šéfkuchaře minimálně 2 roky nebo jako zástupce šéfkuchaře
Znalost češtiny a ukrajinštiny je podmínkou
Kreativní, ale zároveň systematický přístup k práci
Vůdčí schopnosti a dovednosti při budování týmu
Dobrá organizace práce, zodpovědnost
Povolení k práci v ČR
Účast na otevření nové stylové restaurace v centru Prahy
Možnost ovlivnit koncepci kuchyně a realizovat vlastní nápady
Spoluúčast na výběru týmu a nastavení procesů
Konkurenceschopné finanční ohodnocení + bonusový systém
Přátelský kolektiv a podporu v počáteční fázi