Courtyard by Marriott Prague City

Lucemburská 46
13000 Praha, Česká republika
URL: https://www.courtyardpraguecity.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/CourtyardPragueCity
Kontaktná osoba: Lenka Koryťáková
Logo Courtyard by Marriott Prague City
Hotel
Praha
Hlavní pracovní poměr
Angličtina, Čeština
Nástup Dohodou

Jsi komunikativní?

Rád se učíš novým věcem?

Baví tě překonávat sám sebe?

Tak si to právě TY, koho hledáme!

Náplní tvé práce bude kompletní péče o stávající a nové klienty hotelu.

Tak neváhej a zašli nám svůj životopis!

 

Patříme pod hotelovou společnost CPI Hotels, a.s. a nyní hledáme do přátelského týmu v hotelu Courtyard by Marriott Prague City na Praze 3 nového kolegu/kolegyni.

Náplň práce

CO BUDE NÁPLNÍ TVÉ PRÁCE?

Celý proces organizace akcí a konferencí na hotelu (zajistit ubytování, stravování, zajistit potřebnou dokumentaci-smlouvy, faktury…). Úzká spolupráce s ostatními odděleními. Administrativní aktivity.

Požadujeme

JAK SI TĚ PŘEDSTAVUJEME?

Máš organizační schopnosti a komunikace všemi způsoby je tvou silnou stránkou. Ovládáš aplikace MS Office (Word, Excel, PowerPoint). Máš výbornou znalost angličtiny. Máš chuť poznat nové kolegy, učit se nové věci a jsi týmový hráč.

Ponúkame

CO TI NABÍDNEME?

Časovou flexibilitu. Odpovídající finanční ohodnocení a balíček zaměstnaneckých benefitů: příspěvek na stravování, MultiSport karta, příspěvek na penzijní a životní připojištění, jazykové kurzy, možnost pobytu v jiných hotelech CPI Hotels a hotelů Marriott po celém světě, firemní tarfi Vodafone a řadu dalších.

Používaním webu spoločnosti Solution Factory, s.r.o. súhlasíte s tým, že na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti sa používajú súbory cookie.