KRO KITCHEN

Moskevská 43/30
10100 Praha, Česká republika
Tel: 608324363
URL: https://www.krokitchen.cz
Facebook: https://www.facebook.com/krovrsovice
Kontaktná osoba: Klára Langová
Logo KRO KITCHEN
Bistro
Praha
Hlavní pracovní poměr
48 000 - 58 000 čistého
Angličtina, Čeština
Nástup Dohodou

Jsi kuchař, který už má něco odvařeno? Máš přirozenou autoritu a zároveň nejsi na ostatní žádný pes? Pokud máš zkušenost nebo alespoň předpoklady pro vedení týmu, ozvi se nám. Pokud budeš naladěn na naši vlnu a souzníš s tím, jak to u nás děláme, hledáme možná právě Tebe :)

Náplň práce

Šérkuchař vede celou kuchyni, tvoří menu a receptury, řídí tým kuchařů a zajišťuje kvalitu, hospodárnost a dodržování hygienických standardů. Odpovídá za strategické i operativní řízení kuchyně a přímo se podílí na růstu společnosti. Mezi hlavní činnosti patří:

Tvorba a aktualizace jídelního lístku

• Navrhování týdenních, sezónních a tematických menu

• Obměňování jídel podle sezónnosti, trendů a preferencí hostů

Organizace kuchyně a vedení týmu

• Vedení kuchařského týmu a pomocného personálu

• Plánování směn a rozdělení úkolů na pracovištích

• Pravidelné vyhodnocování výkonnosti zaměstnanců

• Školení a rozvoj zaměstnanců

Odpovědnost za kvalitu jídel

• Kontrola prezentace, chuti a čerstvosti pokrmů

• Zavádění, dodržování a kontrola standardů kvality

Zásobování a hospodaření s potravinami

• Objednávání surovin, výběr dodavatelů a komunikace s nimi

• Minimalizace odpadu v duchu udržitelnosti a principu „zero waste“

• Dohled nad optimálními skladovými zásobami

Dodržování hygienických a bezpečnostních norem

• Zajištění hygieny podle standardů HACCP

• Kontrola čistoty pracoviště a zařízení

Administrativa, cenotvorba a kontrola nákladů

• Výpočet food costu a kontrola kuchyňského rozpočtu

• Aktivní administrativa (rozpočty, výsledovky, skladové hospodaření atd.)

• Optimalizace nákladů

Spolupráce s vedením restaurace

• Účast na strategickém krátkodobém/střednědobém plánování a tvorbě eventů

• Zpětná vazba k spokojenosti hostů a naplňování tržního potenciálu

Požadujeme

*Zkušenost na podobné pozci a osobnostní potenciál pro vedení týmu.

*Nadšení pro moderní gastronomii a touhu dále se rozvíjet

*Dobré organizační schopnosti

*Pečlivost

Ponúkame

* 40 hodinový týdenní pracovní fond - tzn. klasický plný úvazek, nikdo po Vás nebude chtít být v práci 250 hodin měsíčně, jak v českém gastru bývá zvykem.

* Strava a nealko v práci zdarma

* Multisport karta

* Zaměstnanecká karta do všech podniků Kro a Alma

* Profesní školení ze všech možných odvětví gastra

*Férové platové ohodnocení

*Zázemí stabilní prověřené firmy

Inzerát Šéfkuchař*ka KRO Vršovice nebol uložený do obľúbených. Prihláste sa prosím.
Používaním webu spoločnosti Solution Factory, s.r.o. súhlasíte s tým, že na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti sa používajú súbory cookie.