Vista resort and club

Nad Hliníkem 1202/2
15000 Praha, Czech Republic
Tel: 721084915
URL: https://www.vistaresort.cz
Facebook: https://www.facebook.com/vistaresortandclub
Contact person: Martin Akrman
Logo Vista resort and club
Sports areal / facility
Praha
Brigáda, Částečný úvazek, Externí spolupráce, Hlavní pracovní poměr, Výpomoc na akci
10 000 - 50 000 kč
English, Czech
Start date per agreement

Chcete změnu a poznat nové zajímavé lidi?

Pokud se zajímáte o gastronomii a chcete se učit novým věcem a stále se chcete posouvat, tak jste to právě Vy, koho hledáme. Přijde si s námi popovídat o Vašich pracovních zkušenostech a plánech do budoucna.

Budete na začátku něčeho unikátního. Stanete se součástí jedinečného projektu, který vznikl „v centru města, a přesto v lese“. Spojení gastronomie, sportu, relaxu a práce je u nás umocněno unikátním společensko-gastronomickým konceptem orientovaným na zdravý životní styl.

Job description

Příprava restaurace, servis jídel a nápojů v restauraci Euphemia a v ostatních gastro prostorech - salonky. Komunikace s hosty.    doplňování zboží, inventury,obsluha eventů

Job requirements

Pracovní zkušenosti servírky/číšníka výhodou, vynikající komunikační schopnosti – budete si hodně povídat s našimi hosty z nejvyšších společenských kruhů. Spolehlivost a flexibilitu. AJ na komunikativní úrovni. Znalost dalších cizích jazyků výhodou.

We offer

Důkladné proškolení a investice do Vašeho rozvoje. Možnost práce na HPP, DPP, DPČ, IČO, brigáda.P ráci v moderním sportovně-společenském areálu v přírodním prostředí, jen 8 min. tramvají od OC Nový Smíchov.

Vista resort and club

Luxusní resort v přírodě, blízko centra Prahy s výbornou dopravní dostupností. Součástí resortu je hotel****, restaurace a bistro, SPA a wellness, tenisové kurty, fitness.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.