Vista resort and club

Nad Hliníkem 1202/2
15000 Praha, Czech Republic
Tel: 721084915
URL: https://www.vistaresort.cz
Facebook: https://www.facebook.com/vistaresortandclub
Contact person: Martin Akrman
Logo Vista resort and club
Sports areal / facility
Praha
Částečný úvazek, Externí spolupráce, Hlavní pracovní poměr, Výpomoc na akci
48 000,-Kč + Tipy
English, Czech
Start date per agreement

Pokud se zajímáte o gastronomii a chcete se učit novým věcem a stále se chcete posouvat, tak jste to právě Vy, koho hledáme. Přijde si s námi popovídat o Vašich pracovních zkušenostech a plánech do budoucna.

 Stanete se součástí jedinečného projektu, který vznikl „v centru města, a přesto v lese“. Spojení gastronomie, sportu, relaxu a práce je u nás umocněno unikátním společensko-gastronomickým konceptem orientovaným na zdravý životní styl.

Job description

Příprava restaurace, servis jídel a nápojů v restauraci Euphemia a v ostatních gastro prostorech - salonky. Komunikace s hosty, doplňování zboží, inventury,obsluha eventů.

Job requirements

Pracovní zkušenosti servírky/číšníka výhodou, vynikající komunikační schopnosti – budete si hodně povídat s našimi hosty z nejvyšších společenských kruhů. Spolehlivost a flexibilitu. AJ na komunikativní úrovni. Znalost dalších cizích jazyků výhodou.

We offer

Krátký/dlouhý týden s možností přesčasových směn navíc. Důkladné proškolení a investice do Vašeho rozvoje. Možnost práce na HPP, DPP, DPČ, IČO, brigáda.Práci v moderním sportovně-společenském areálu v přírodním prostředí, jen 8 min. tramvají od OC Nový Smíchov.

Vista resort and club

Luxusní resort v přírodě, blízko centra Prahy s výbornou dopravní dostupností. Součástí resortu je hotel****, restaurace a bistro, SPA a wellness, tenisové kurty, fitness.
Ad Vrchní číšník / vedoucí směny has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.