VIENNA HOUSE EASY PILSEN

U Prazdroje 6
301 32 Plzeň, Czech Republic
Tel: 603566422
URL: https://www.wyndhamhotels.com/vienna-house
Contact person: Irena Vachovcová
Logo VIENNA HOUSE EASY PILSEN
Hotel
Plzeň
Hlavní pracovní poměr
English, Czech
Start date per agreement

Vítejte ve VIENNA HOUSE BY WYNDHAM PILSEN

Pro objevování krás historického centra Plzně je Vienna House Easy by Wyndham Pilsen ideálním výchozím bodem. Hlavní nádraží je vzdáleno pouhých pár kroků, světoznámý pivovar Plzeňský Prazdroj se nachází přímo naproti hotelu a za několik minut chůze se dostanete do centra města. Smart casual design a komfortně zařízené pokoje spolu s nadčasovými konferenčními prostory a fitness centrem dodávají hotelu moderní vzhled a příjemnou atmosféru.

Job description

Náplní tvé práce bude pečovat o hosty, kteří zavítají do hotelové restaurace na snídani nebo oběd, případně do hotelového baru dát si drink, či něco dobrého z barového menu. Potěšíš je nejen svým doporučením, ale třeba i krátkou konverzací.

Zároveň se budeš podílet na přípravě konferenčních prostor, kde se konají konference a meetingy. V průběhu konferencí pak bude tvým úkolem servis občerstvení a péče o hosty.

Jedná se o práci ranních nebo odpoledních hodinách, v závislosti na obsazenosti a akcích hotelu. Plán směn dostaneš samozřejmě předem.

Job requirements

Rozhodně se nesmíš bát komunikovat s lidmi, a to i se zahraničními hosty. Očekáváme schopnost hovořit plynule česky a konverzační znalost angličtiny – být schopen převzít objednávku, nezávazně pohovořit s hostem a ujistit se, že je všechno tak jak má být.

Předchozí zkušenosti v gastru vítány, nicméně umíme vytrénovat i začátečníky, kteří mají drive a chuť učit se novým věcem.

Máme super kolektiv, který si zaslouží rozšířit o dalšího hero. Hledáme pozitivní a komunikativní osobnost, která bude mít kladný vztah k hostům a k celému hotelu. Nebojí se dynamického prostředí a má na sobě chuť neustále pracovat.

We offer

13. plat dle interních pravidel

25 dní dovolené po 1 roce

1 den volna navíc na narozeniny

stravování v kantýně za symbolických 10 Kč denně

káva a čaj po celý den zdarma

zaměstnanecká sleva v našich partnerských hotelech po celém světě

příspěvek na penzijko a dětskou rekreaci

cafeterie Benefity.cz

volný vstup do hotelového fitness

parkování pro zaměstnance zcela zdarma

příležitost se dál rozvíjet díky interním školením a tréninkům

VIENNA HOUSE EASY PILSEN

Pro objevování krás Plzně je Vienna House by Wyndam Pilsen ideálním výchozím bodem. Hlavní nádraží je vzdáleno pár kroků, Plzeňský Prazdroj se nachází přímo naproti hotelu a za několik minut chůze se dostanete do centra města. Komfortně zařízené pokoje spolu s nadčasovými konferenčními prostory dodávají hotelu moderní vzhled a příjemnou atmosféru.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.