Lidé bydlí v hotelech, aby z nich vyráželi objevovat zážitky.
Víte, co můžete nabídnout, jaké máte zkušenosti a že jste ve svém oboru rozhodně ještě nedosáhli svých limitů?
Chcete mít jasné pracovní podmínky, férového zaměstnavatele a být za svoji práci dobře oceněni?
Pokud ano, pošlete nám svůj životopis a pár slov o Vás.
Děkujeme a těšíme se na nové kolegy, kteří budou součástí tvorby moderní gastronomie v boutique hotelu Nautilus v Táboře pod vedením šéfkuchaře Martina Košťála.
Kuchaře/kuchařku na studenou kuchyni a teplou kuchyni do vyhlášené restaurace Goldie v Táboře.
Parťáka, kterého těší hostům dopřávat skvělé gastrozážitky.
Nejen zkušeného kuchaře, ale uvítáme i nadšeného absolventa kuchařské školy.
Pozitivního, přátelského a týmového člověka, který se rád učí novým věcem a chce se ve svém oboru rozvíjet.
Zodpovědného, dochvilného a samostatného kuchaře/kuchařku s chutí do práce a přílivem nových nápadů.
Člověka s příjemným vystupováním, který umí pracovat a komunikovat v rámci kuchařského týmu.
Řádnou pracovní smlouvu na HPP.
Zaplacené víkendy, svátky, přesčasy a noční směny.
Pokud vše dobře funguje – roční bonusy
20 dní dovolené
Zaměstnanecké stravování včetně nápojů
Zdarma školení, která povedou ke zvyšování a prohlubování Vaší kvalifikace.
Možnost školení / praxe ve vyhlášených restauracích v Praze.
Flexibilita při plánování směn - respektujeme individuální potřeby. Naším cílem je, abychom vytvořili dlouhodobé partnerství.
Směny: dlouhý/krátký týden (9:30-22:00).
Kvalitní a moderní pracovní prostředí, přátelské vedení.