Vista resort and club

Nad Hliníkem 1202/2
15000 Praha, Czech Republic
Tel: 721084915
URL: https://www.vistaresort.cz
Facebook: https://www.facebook.com/vistaresortandclub
Contact person: Martin Akrman
Logo Vista resort and club
Sports areal / facility
Praha
Brigáda, Částečný úvazek, Externí spolupráce, Sezonní práce
Plat řešíme individuálně
Czech
Start date Immediately

Chcete být součástí unikátního projektu, který vzniká v centru města, ale přesto v lese? 

Náš projekt se zakládá na spojení sportu, relaxu, práce a je umocněn unikátním společensko-gastronomickým konceptem, který je orientován na zdravý životní styl.

Naplňuje vás poskytovat služby na nejvyšší možné úrovni a máte vřelý přístup ke klientovi? Jste perfekcionalista s citem pro detail a toužíte se neustále zlepšovat?

Pak jste to právě vy, koho hledáme do nově budovaného sportovně společenského resortu na Praze 5 v Košířích.

Job description

Obsluha snídaní pro hotelové hosty a členy klubu.

Příprava restaurace na provoz, založení snídaňového bufetu a jeho doplňování, servis teplých nápojů, debaras, úklid po snídaních a předání směny kolegům.

Job requirements

Pracovní zkušenost v oboru vítány.  Smysl pro čistotu a pořádek, výbornou organizaci práce.  Samostatnost, zodpovědnost, svědomitý přístup,  odolnost vůči stresu a spolehlivost.

Výhodou bude, pokud budete mít:

Kladný vztah ke sportu a zdravému životnímu stylu

We offer

Práci v moderním sportovně-společenském areálu v přírodním prostředí 8 min. od OC Nový Smíchov, zázemí stabilní firmy, 100% český kapitál. Práci na dobu neurčitou (směnný provoz, tzv. krátký dlouhý týden), motivační finanční ohodnocení. Mladý dynamický team, slevu na zaměstnaneckou stravu přímo v naší restauraci, parking zdarma volný vstup do fitness, na minigolf a na tenisové kurty v mimopracovní době.

Dočetli jste se až sem? Vynikající! To je skvělý předpoklad toho, že se na tuto práci hodíte. Teď už Vám zbývá jenom poslat CV a my se budeme těšit na kávu s Vámi

Vista resort and club

Luxusní resort v přírodě, blízko centra Prahy s výbornou dopravní dostupností. Součástí resortu je hotel****, restaurace a bistro, SPA a wellness, tenisové kurty, fitness.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.