Už vás nebaví být pouhým číšníkem?
Máte už dost toho, že váš zaměstnavatel neplní vše, co slíbil?
Chcete práci, kde vaše charisma a zkušenosti skutečně zazáří?
Dokážete vymyslet líbivé popisy jídla?
Pak chceme TEBE.
Profesionální mistr číšník pro jednu z nejlepších pražských restaurací. ZEM Prague na Senovážném náměstí - japonská a česká kuchyně v unikátní atmosféře.
Chcete být zářící hvězdou večerního servisu? Nebo jen součást dobře namazaného stroje?
Práci na plný úvazek nebo jenom brigádu? Je to na tobě.
Staré harcovníky v gastru přivítáme s otevřenou náručí a nováčky zaučíme.
V každém případě neváhejte a zašlete svůj životopis na: hedvika.havrilova@andaz.com nebo pošlete na WhatsApp: 602662533.
Vidíme se v ZEM!
- Tak jsem začal dělat číšníka v restauraci ZEM a musím říct, že to je fakt supr! Když dorazí hosti, musíš je přivítat a ukázat jim co nabízíme.
Je to fakt sranda vidět, jak si lidé užívají to jídlo, co jim podáváš.
-Když je restaurace narvaná lidmi, tak to není pro každého, ale já to miluju. Znamená to totiž, že musíš být rychlý a zvládat toho víc najednou. Ale pak si můžeš vydělat fakt dobrý peníze!
-A to nejlepší na práci v restauraci ZEM je, že poznáš spoustu nových lidí. Mezi zaměstnanci, ale i mezi hosty. A naučíš se, jak se o ně dobře starat.
-Jinak se musíš taky postarat o to, aby bylo všechno hezký a čistý v restauraci. Ale to není tak těžký, když si to rozdělíte s ostatními číšníky.
- Musíš bejt do toho zapálený - Mít energii a nadšení pro svoji práci. Když budeš mít zápal, tak to budeš mít jednodušší se učit a budeš mít větší chuť zlepšovat se.
- Musíš bejt komunikativní a kamarádský - Měl bys být schopnej si pokecat s lidma a bejt přátelský k hostům i k ostatnímu týmu. S dobrým přístupem můžeš mít velký vliv na to, jestli se hosté vrátí.
- Musíš bejt schopnej se srovnat s tlakem - Když je plno, tak to může bejt docela stresující. Ale když zůstaneš klidnej a neztratíš nervy, tak to uděláš líp. To se teda naučíš až s časem, ale je to důležitý.
- Musíš bejt ochotnej pomoct - Není to jen o obsluze stolu. Občas budeš muset pomoct i s jídlem nebo úklidem. A taky musíš bejt schopnej se přizpůsobit, když se něco změní. V restauraci se může stát cokoliv a je důležitý bejt schopnej pomoct tam, kde je to potřeba.
- Pěkný peníze. Dobrý číšník má u nás skoro 300 korun na hodinu čistýho. Kdo maká a snaží se, má větší odměnu!
- Peníze pěkně ofiko. Nic pod stolem a dýška si dělíme.
- 5 týdnů dovolené
- Na rozpisu se vždycky domluvíme!
- Ochutnáš super jídla a vína.
- Uniformu ti zařídíme a vždycky vypereme.