TURBO PIZZA, s.r.o.

Kaprova 42/14
11000 Praha 1, Czech Republic
Tel: 724689115
URL: http://www.turbopizza.cz
Contact person: Jan Krejčík
Logo TURBO PIZZA, s.r.o.
Pizza restaurant
Praha 1
Externí spolupráce, Hlavní pracovní poměr
60.000-90.000
Start date Immediately

Jsme TURBO PIZZA a už zde přes dekádu let zachraňujeme od hladu a krmíme hladové krky v menších i větších městech ČR. A díky tomu, že jsme neustále při chuti, připravujeme další a další města a nové příležitosti k rozšiřování byznysu. Proto, aby byl náš růst úspěšný, je zapotřebí na naší palubu přijmout a přivítat dalšího důležitého člena posádky!

Doteď jsme si spousty akcí koučovali sami, ale čas uzrál jak víno a dopekl se jako pizza v peci.
Spouštíme tímto nábor pro našeho nového inženýra v depu, který nám bude míchat a doplňovat palivo pro naší společnou vítěznou jízdu.

Job description

Co se bude dít u nás v domě a mimo něj?

Chystáme otevření nových poboček v Karlovarském, Královéhradeckém, Středočeském, Ústeckém a v kraji Vysočina. Pokud jsi silný jedinec a jsi z jednoho z těchto regionů, neváhej a čti dále. Budeš naše důležitá aktivní regionální jednotka, zodpovědná spojka za chod poboček a jejich hospodaření. Budeš u nastavování procesů, vedení rozhovorů s lidmi a hlídání kvality služeb. Budeš napřímo komunikovat na každodenní bázi s vedením firmy. Připrav se, že budeš pravidelně cestovat po pobočkách. Musíš si tykat s GASTRO branží a vědět, že nejvíc makáme když ostatní mají volno. Nechceme ti počítat kolik hodin strávíš v práci, ale jaký firemní přínos pro nás budeš mít. Chceme abys byl víc náš parťák než úkolový zaměstnanec.

Nejdůležitější pro nás je, abys věděl neustále proč jsi zde, nechceme člověka, co hledá jen další přestupní stanici. Chceme, abys s námi sdílel budovatelský příběh a pokračoval v něm a tvá výplata neustále rostla. Chceme, aby se tato spolupráce s námi, stala tvou druhou rodinou.

Pro tento rok i následující máme velké plány aktuálně například spouštíme FOOD TRUCK, který nemá v ČR konkurenci. Tak pojď s námi do toho!

Job requirements

Co mít sbaleno k nám?

Nehledáme vůbec člověka, co chce vše řídit od stolu, musíš ukázat vždy když bude potřeba, že umíš sundat košili a makat i rukama. Ideálně by sis měl od začátku budovat přirozený respekt a nikdy nemít problém vést rozhovory s lidmi. Lidé ti budou končit i začínat, proto budeš jako personalista a trenér neustále ve střehu. To, že někomu zadáš úkol neznamená, že máš splněno. Ihned poté se z tebe stává kontrolor a někdy i detektiv. Všechny činnosti a agendy, které zde budeme tvořit se neobejdou bez tvého výborného přehledu a pořádku v papírech, nicméně nemusíš být zrovna prvotřídní účetní, ale občas si prostě zahraješ na úředníka. Někdy nastanou situace, kdy tvůj tým potřebuje podporu a najednou se z těch všech pozic z tebe stává hodinový psycholog. Dnešní doba je na práci s lidmi velmi složitá a proto vyhrají ti, kteří mají práh odolnosti a vytrvalosti posunutý o patro výše.

Jsi ve výhodě pokud přibalíš i něco navíc

Pokud jsi ambiciózní a chceš finančně i profesně bez zastropování každoročně růst. Máš o něco více k podnikání než ke klasickému zaměstnání. Pokud máš zkušenosti s řízením fast foodu či restaurace nebo zkušenosti s vedením malého týmu lidí.

We offer

Na čem si u nás můžeš pochutnat?

Nechceme tě lákat na různé typy benefitů, pro nás je maximálně důležité, abys věděl a pochopil proč jsi zde. Pokud se, ale budeš chtít např. kvůli této výzvě přestěhovat, podpoříme tě a určitě najdeme společnou řeč.
Budeš mít možnost být u rozhodování, jakým směrem popluje TURBO jachta v následujících letech. Přímý každodenní kontakt s vedením společnosti. Firemní události v ČR i zahraničí. Kariérní růst a začlenění se do vedení společnosti. A samozřejmě spousta pizzy :)


Zadělej těsto pro TVOU budoucnost!

By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.