Vyšehradský restaurant Kandelábr

Štětkova 18
14000 Praha 4, Czech Republic
Tel: 608204988
URL: http://www.restaurantkandelabr.cz
Contact person: Zuzana Šebková
Logo Vyšehradský restaurant Kandelábr
Restaurant
Praha 4
Hlavní pracovní poměr
V textu
English, Czech
Agnis, MS Excel, MS Word
Start date per agreement

O nás

Vyšehradský restaurant Kandelábr se nachází na Praze 4 poblíž kongresového centra. Jsme restaurace o prostorech až pro 250 osob a zakládáme si na dobré návštěvnosti. Prioritou pro nás je, že restaurace funguje hladce, všechny to baví a chtějí se ve svém oboru rozvíjet dále. Vzhledem k tomu hledáme do svých řad samostatného a zodpovědněho pracovníka, který nám zpracuje veškerá data ohledně chodu restaurace. 

Job description

Vaší náplní práce bude administrace v restauraci, která se týká zadávání dat do počítače, zpracování dat v Microsoft Excell a práce s pokladním systémem Agnis. Do náplně práce patří i správa zaměstnanců (inzerování, nábor zaměstnanců, podepisování smluv a zpracování údajů pro účetnictví), zpracování podkladů pro zaměstnanecké mzdy a pro daňový přehled firmy. Do této pozice se řadí i fakturace klientům a zadávání přijatých faktur do systému. Správa agendy revizních, kontrolních a školících termínů pro plynulý chod restaurace. Na denním pořádku také budou různé statistiky v Microsoft Excell. 

Řadu věcí zvládneme zaškolit, důležité je ochota e učit novým věcem a přirozená inteligence. 

Job requirements

Co od Vás očekáváme:Spolehlivost, samostatnost, uchazeč by měl mít smysl pro pořádek a organizaciDobré zvládání time managementuZákladní znalost práce s PC (Microsoft Excell, Google Disk, internetové bankovnictví)Výhodou bude, pokud budte umět: Práce s restauračními pokladními systémy (případně zaučíme)Fakturace

We offer

Zaměstnanecké stravování, příspěvek na kartu Multisport, práce v přátelském kolektivu, vlastní organizace náplně práce

Mzdová nabídka bude sdělena na pohovoru. 

Vyšehradský restaurant Kandelábr

By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.