Přijmeme kolegu zapáleného pro italskou gastronomii na doplnění stálého týmu v moderní restauraci v rezidenci Javor zaměřené na italskou a středomořskou kuchyni.
- vedení provozu kuchyně, příprava tématických akcí a tvorba menu
- zodpovědnost za dodržování stanovených postupů a dodržování hygienických standardů
- příprava pokrmů, samostatný výdej pokrmů
- objednávání surovin a komunikace s dodavateli
- provádění inventur na svěřeném pracovišti
- přirozenou autoritu
- znalost vedení kuchyně
- mlsný jazyk, samostatnost, pečlivost a spolehlivost
- znalost food stylingu- nadšení pro práci v gastro provozu
- proaktivn, pohodový a týmový přístup
- znalost českého jazyka
- ochotu učit se novým věcem
Výhodou bude, pokud budete umět
- dřívější praxi v zahraničí
- znalosti italských surovin a pokrmů včetně pizz
- kreativní přístup
- práci na HPP, plat pohybuje až 60 000,- Kč měsíčně + podíl na tržbách
- Jste z větší dálky? Nevadí - u nás můžetet využít ubytování během turnusu
- Dostanete jídlo zdarma a máme výraznou slevu na nápoje v restauraci
- Pokud chcete, můžete vyzkoušet práci i na našich dalších provozovnách na Šumavě
- Dostanete se do kolektivu pohodových lidí, je u nás dobrá domluva s vedoucím
- Můžete využít školení a vzdělávací kurzy
- Máte také možnost kariérního růstu