Bread Society je nově založené , malé rodinné pekařství zakládající si na kvalitě svých produktů.
Pečeme z francouzské mouky, chleby z kvasu s pomalým zráním, bagety, croissants, ale i ryze české produkty jako jsou buchty nebo koláče.
Náš pekař by měl mít radost a vášeň pro svou práci .
Adresa provozovny je v Naskové 1189/1, Praha 5 Košíře
Náš ideální kandidát na hlavního pekaře bude zodpovědný a bude připravovat:
- těsta na chleby, bagety, kynutá těsta na croissants a koláče
- bude dodržovat stanovené postupy a dbát na přesnost odměřených surovin
- u chleba by měl znát/nacítit konzistenci těsta a případně jej pomocí vody upravit tak, aby bylo výsledný produkt skvělý po upečení
- udržovat a zajišťovat pracovní prostředí v čistotě, dodržovat bezpečnost práce, norem a hygieny
- spolupracuje s týmem na dotváření a vývoji nových receptur
- kontrola a zapisování zásob, případně jejich objednávání
- smysl pro detail, vzhled a výslednou chuť
- plánováni výroby
- plánovaní směn
- předchozí zkušenost na obdobné pozici nutná
- silná motivace, přesnost a spolehlivost a dobrá pracovní morálka
- schopnost organizace práce a time managementu
- schopnost samostatné práce
- schopnost předávat zkušenosti a učit
- schopnost motivace týmu a praxe s vedením týmu
- platové podmínky dle zkušenosti
- pouze denní směny
- masáž 1x měsíčně
- káva v průběhu dne a oběd
- zaměstnanecké slevy na pečivo a koloniál
- školení
- přátelské a podpůrné pracovní prostředí
- zázemí nové výrobny
- 25 dnů dovolené