Tiskárna Restaurant

Komenského 384
75301 Hranice, Czech Republic
Tel: 735834257
URL: https://www.tiskarnarestaurant.cz/
Contact person: Jana Mlčáková
Logo Tiskárna Restaurant
Restaurant
Hranice
Hlavní pracovní poměr
40000Kč/měsíc
Czech
Start date Immediately

            Celý tvůj výdělek bude přiznaný na výplatní pásce – šedá ekonomika u nás nefrčí.

Job description

Příprava a vaření jídel dle stanoveného menu a recepturZajištění vysoké kvality pokrmů a dodržování hygienických standardůSpolupráce při tvorbě nových jídel a denních specialitOdpovědnost za správné skladování surovin a dodržování zásad HACCPKontrola čerstvosti a kvality potravinSpolupráce s ostatními členy týmu v kuchyni a účast na hladkém chodu provozuUdržování čistoty a pořádku na pracovištiDodržování pracovních postupů a bezpečnostních pravidel

Job requirements

Kreativita a vášeň pro gastronomii – schopnost přicházet s novými nápady a vytvářet originální pokrmy.Zodpovědnost a spolehlivost – dodržování hygienických standardů a péče o kvalitu pokrmů.Týmový duch – schopnost spolupracovat s ostatními členy týmu a přispívat k hladkému chodu kuchyně.Organizační schopnosti – efektivní plánování a organizace práce, včetně řízení zásob a přípravy surovin.
Samostatnost a iniciativa – schopnost pracovat bez neustálého dohledu, aktivně přicházet s vlastními návrhy a zlepšovat postupy.Smysl pro detail – pečlivost při přípravě jídel, důraz na kvalitu a prezentaci pokrmů.Ochota učit se novým věcem – zájem o moderní trendy v gastronomii a ochota se neustále vzdělávat.
Dobré komunikační dovednosti – schopnost efektivně komunikovat s kolegy i nadřízenými.

We offer

Stabilní zaměstnání v příjemném pracovním prostředíMožnost profesního růstu a seberealizaceMožnost podílet se na tvorbě menu a obměňování À la carteStravování zvýhodněné ceny během pracovních směn (po 1. roce ve firmě i ve volném čase)
Sleva na ubytování v našem Hotelu Centrum. ​Zaměstnanecké akce – teambuildingové a firemní večírky
Možnost stáže v prestižní restauraci nebo účasti na odborných školeních pro zlepšení dovedností a získání nových zkušeností

Tiskárna Restaurant

Pokud milujete kávu a chcete pracovat v prostředí, kde se snoubí profesionalita s uvolněnou kavárenskou atmosférou, neváhejte a pošlete nám svůj životopis. Těšíme se, že vás poznáme a společně vytvoříme místo, kam se zákazníci budou rádi vracet!
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.