Hotel Bookquet

Karoliny Světlé 27
11000 Praha 1, Czech Republic
Tel: 266 133 004
URL: https://www.hotelbookquet.cz/
Contact person: Michaela Karbulková
Logo Hotel Bookquet
Hotel
Praha 1
Hlavní pracovní poměr
English, Czech
Start date Immediately

Hledáme kulinářského vizionáře s vášní pro vytváření nezapomenutelných gastronomických zážitků, který se cítí dobře ve svěžím a dynamickém prostředí a zvládne unést tíhu zodpovědnosti za spoluřízení provozu kuchyně a vedení týmu! Připoj se k našemu týmu do restaurace ve stylu tapas v hotelu BOOKQUET, který sídlí v srdci Prahy.

Jako náš Sous Chef budeš pomáhat s vedením kulinářského týmu a přispívat k poskytování výjimečných gastronomických zážitků, které překračují očekávání našich náročných hostů. Od vytváření inovativních menu po dohled nad provozem kuchyně a mentorování našeho talentovaného personálu. Zapojte se d formování kulinářské identity naší restaurace.

Job description

* Vytvářet a implementovat kreativní menu, které odráží současné gastronomické trendy.

Pomáhat s vedením týmu kuchařů a pomocného personálu kuchyně, poskytovat inspiraci a napomáhat k dobrému kolektivu.

* Zajišťovat, aby byly dodržovány vysoké standardy kvality jídla, hygieny a bezpečnosti.

* Spolupracovat s Executive Chefem a dalšími odděleními na koordinaci speciálních událostí, banketů a cateringových služeb.

* Kontrolovat náklady na potraviny, inventář a nákupy tak, aby se optimalizovala ziskovost a zároveň se udržely standardy kvality.

* Dohled nad všemi aspekty provozu kuchyně, včetně přípravy jídla, vaření a servírování.

* Mít přehled o trendech a inovacích v oboru a neustále hledat příležitosti k zlepšení a inovacím.

Job requirements

* Prokázané zkušenosti jako zástupce šéfkuchaře v hotelu/ restauraci

* Kulinářské vzdělání nebo ekvivalentní praxe

* Vůdčí schopnosti s uměním motivovat a inspirovat tým

Vynikající komunikační a organizační dovednosti

* Kreativní talent a vášeň pro kulinářskou excelenci

* Znalost mezinárodní kuchyně a kulinářských technik

* Znalost předpisů a osvědčených postupů v oblasti HACCP

* Schopnost prosperovat v rychlém a vysokotlakém prostředí.

* Znalost českého jazyka je nutností

We offer

Co Vám u nás udělá radost:

* Unikátní prostředí: Pracujte v nádherném prostředí našeho boutique hotelu.

* Kreativní svoboda: Prostor pro realizaci vlastních nápadů a zlepšení.

* Příjemný kolektiv: Přátelský a podporující tým, který táhne za jeden provaz.

Benefity:

* Zaměstnanecké stravování za 23 Kč.

* Slevy na ubytování v hotelech Jan Hotels (hotel Duo, BOOKQUET, Carol, Růže, OLDINN).

* Zdarma přístup do fitka v hotelu DUO. 

* Slevy na bowling, thajské masáže, kadeřnictví, kosmetiku a permanentní make-up v hotelu DUO.

* Multisport karta za 1.020 Kč (po roce spolupráce za 520 Kč).

* Jedna noc se snídaní zdarma pro dvě osoby po zkušební době.

* Letní a vánoční párty pro zaměstnance.

* Soutěže o nejlepšího zaměstnance čtvrtletí a roku.

* Dárek k narozeninám a jubileu.

* Odměna za doporučení nového zaměstnance (po zkušební době nového kolegy).

Pokud vás tato pozice zaujala a chcete být součástí našeho Jan Hotels dream teamu, zašlete nám svůj životopis pomocí odpovědního formuláře.

Už se na vás těšíme!

* Odměna za váš talent: Konkurenční plat a další benefity.

Ad Sous Chef do nové restaurace v centru Prahy! has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.