Catering Zdravě

Pod Vodárenskou věží 2
18200 Praha, Czech Republic
Tel: 731278354
URL: http://www.cateringzdrave.cz
Facebook: https://www.instagram.com/cateringzdrave/
Contact person: Michal Horák
Logo Catering Zdravě
Party-/Eventcatering
Praha
Částečný úvazek, Externí spolupráce, Hlavní pracovní poměr
dle zkušeností o osobní domluv
English, Czech
Start date per agreement

Jsme rychle rostoucí cateringová společnost, která vytváří nezapomenutelné gastronomické zážitky. Hledáme zkušeného a samostatného Sales Managera, který nám pomůže rozšířit naše služby, získat nové zakázky a bude pečovat o naše stávající klienty. 

Job description

Co bude Tvou náplní práce?

Aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí a zakázek v oblasti cateringu.Budování a udržování dlouhodobých vztahů s klienty, včetně firemních a soukromých zákazníků.Tvorba a prezentace nabídek šitých na míru podle potřeb zákazníků.Spolupráce s týmem na přípravě a realizaci cateringových akcí.Monitorování trhu a konkurenčních aktivit, přinášení nových nápadů pro rozvoj podnikání.

Job requirements

Co od tebe očekáváme?

Prokazatelné zkušenosti na pozici Sales Managera, ideálně v oblasti eventů nebo cateringu.Výborné komunikační a vyjednávací schopnosti.Schopnost navazovat a udržovat profesionální vztahy s klienty.Samostatnost, iniciativu a proaktivní přístup.Orientaci na výsledek a schopnost plnit stanovené obchodní cíle.

We offer

Co nabízíme?

Atraktivní platové ohodnocení a bonusy na základě úspěšně uzavřených zakázek.Flexibilní pracovní prostředí s možností růstu a rozvoje.Home Office Podporu dynamického týmu v rychle rostoucí společnosti.Zajímavé pracovní výzvy a možnost podílet se na prestižních projektech.Multisport karta


Catering Zdravě
Ad Catering Zdravě - Sales Manager has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.