Almanac X Alcron Prague

Štěpánská 40/623
11000 Praha 1, Czech Republic
Tel: +420 222 820 079
URL: http://www.almanachotels.com/praguex
Facebook: https://www.facebook.com/AlmanacXAlcronPrague
Contact person: Daniel Dlouhý
Logo Almanac X Alcron Prague
Hotel
Praha 1
Hlavní pracovní poměr
dle domluvy
English
Start date Immediately

Buď součástí Almanac X Alcron Prague, lifestyle luxury hotelu, který má více než 90 letou tradici a je propojený s moderním uměním a špičkovou lokální gastronomií.
Disponujeme 204 pokoji, 4 F&B outlety – hotelovou restaurací, barem, kavárnou a v následujícím roce nám přibude také střešní restaurace.

Do týmu nočních recepčních hledáme kolegu na pozici Night Auditor & Receptionist.

Vyhovuje ti práce v noci a nevadí ti širší pracovní agenda od check-inu hostů, telefonování, vyřizování emailů, reportů pro finanční oddělení a péče o bezpečnost hostů?

Co tě čeká po pracovní stránce:

Různorodost - budeš ubytovávat hosty, brát rezervace, řešit požadavky hostů rozmanitého charakteru (byla tu i žádost o rozsvícení pražského hradu :) ) a řešit pravidelný hotelový reporting;Tým mladých nadšených kolegů, většina z nás je tu nových, tak se ještě sehráváme.12 hodinové směny také o svátcích a víkendech (neboj, nebude se jednat o všechny víkendy) a za noční práci, víkendy a státní svátky máme příplatky;Pravidelná komunikace v angličtině a češtině;


Jak si tě představujeme:

Máš proaktivní, pro klientský přístup, záleží ti na kvalitě tvé práce;Umíš komunikovat anglicky na pokročilé úrovni, čeština je výhodou.Máš základní technické znalosti MS Excel a dalších MS Office programů.Zkušenost s Opera PMS velkou výhodou.

Co ti nabízíme:

Ikonický 5* hotel s 90letou tradicí v “novém kabátě” jen pár kroků od Václavského náměstí;Zaměstnanecká kantýna zdarma;Slevy na ubytování v našich sesterských hotelích;Sleva na restauraci, bar a kavárnu;Uniforma a péče o ni;Smlouva na dobu neurčitou;Příspěvek na penzijní připojištění;Příspěvek na Pluxee kartu;Zkušební noc pro 2 v našem hotelu s možností si vyzkoušet všechny naše provozy;Slevy na ubytování v našich sesterských hotelích;5 týdnů dovolené po opracovaném roce;Proplacení roční lítačky po odpracovaném roce;


ALMANAC X ALCRON PRAGUE ALCRON RESTAURANT ALCRON BAR ELIAS

Almanac X Alcron Prague

Almanac X Alcron Prague je lifestyle luxury hotel se zaměřením na "plant-forward" a "minimal waste" lokální kuchyni. Navazujeme na bohatou historii hotelu Alcron. Máme 204 pokojů, restauraci, bar, kavárnu a konferenční místnosti. Jsme autentičtí, srdeční, zajímáme se o dění kolem nás, nebojíme se jít neprošlapanou cestou a baví nás udržitelnost.
Ad Noční recepční & auditor has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.