Tiskárna Restaurant

Komenského 384
75301 Hranice, Czech Republic
Tel: 771276045
URL: https://www.tiskarnarestaurant.cz/
Contact person: Jana Mlčáková
Logo Tiskárna Restaurant
Restaurant
Hranice
Částečný úvazek, Hlavní pracovní poměr
142Kč/hodina
Czech
Start date Immediately

Celý tvůj výdělek bude oficiálně přiznán na výplatní pásce – u nás jedeme férově a transparentně. Bonusy a prémie tě čekají za dobře odvedenou práci, úspěšné období nebo dosažení stanovených cílů.

        

Job description

Máte vášeň pro kávu a milujete kavárenskou atmosféru? Přidejte se k nám a buďte součástí něčeho nového! Do kavárny Archa Cafe hledáme baristy/baristky, kteří mají chuť se učit, být kreativní a přinášet našim zákazníkům skvělé zážitky z každého šálku.

Co u nás budete dělat:

Příprava různých druhů kávy a nápojů podle nejvyšších standardůObsluha zákazníků s úsměvem a přátelskou komunikacíPéče o kávovar a další vybavení kavárnySpolupráce s týmem na vytváření skvělé kavárenské atmosféryMožnost přicházet s vlastními nápady a zlepšeními

Job requirements

Nadšení pro kávu a kavárenský životní stylIniciativní a proaktivní přístup – rádi uvidíme vaše nápady!Přátelskou a komunikativní povahuOchotu učit se nové věci – jsme připraveni vás zaučit a zajistit potřebné kurzyZákladní zkušenosti s kávou jsou výhodou, ale ne podmínkou

We offer

Možnost být u zrodu nové kavárny a podílet se na jejím úspěchu
Zaučení od profesionálů a zajištění odborných kurzů pro baristyMožnost profesního růstu a seberealizace
Stabilní zaměstnání v příjemném pracovním prostředíMožnost profesního růstu a seberealizace​Stravování zvýhodněné ceny během pracovních směn (po 1. roce ve firmě i ve volném čase)
Sleva na ubytování v našem Hotelu Centrum ​Zaměstnanecké akce– teambuildingové a firemní večírky

Tiskárna Restaurant

Pokud milujete kávu a chcete pracovat v prostředí, kde se snoubí profesionalita s uvolněnou kavárenskou atmosférou, neváhejte a pošlete nám svůj životopis. Těšíme se, že vás poznáme a společně vytvoříme místo, kam se zákazníci budou rádi vracet!
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.