Tiskárna Restaurant

Komenského 384
75301 Hranice, Czech Republic
Tel: 771276045
URL: https://www.tiskarnarestaurant.cz/
Contact person: Jana Mlčáková
Logo Tiskárna Restaurant
Restaurant
Hranice
Částečný úvazek, Hlavní pracovní poměr
142Kč/hodina
Czech
Start date Immediately

Celý tvůj výdělek bude oficiálně přiznán na výplatní pásce – u nás jedeme férově a transparentně. Bonusy a prémie tě čekají za dobře odvedenou práci, úspěšné období nebo dosažení stanovených cílů.

        

Job description

Máte vášeň pro kávu a milujete kavárenskou atmosféru? Přidejte se k nám a buďte součástí něčeho nového! Do kavárny Archa Cafe hledáme baristy/baristky, kteří mají chuť se učit, být kreativní a přinášet našim zákazníkům skvělé zážitky z každého šálku.

Co u nás budete dělat:

Příprava různých druhů kávy a nápojů podle nejvyšších standardůObsluha zákazníků s úsměvem a přátelskou komunikacíPéče o kávovar a další vybavení kavárnySpolupráce s týmem na vytváření skvělé kavárenské atmosféryMožnost přicházet s vlastními nápady a zlepšeními

Job requirements

Nadšení pro kávu a kavárenský životní stylIniciativní a proaktivní přístup – rádi uvidíme vaše nápady!Přátelskou a komunikativní povahuOchotu učit se nové věci – jsme připraveni vás zaučit a zajistit potřebné kurzyZákladní zkušenosti s kávou jsou výhodou, ale ne podmínkou

We offer

Možnost být u zrodu nové kavárny a podílet se na jejím úspěchu
Zaučení od profesionálů a zajištění odborných kurzů pro baristyMožnost profesního růstu a seberealizace
Stabilní zaměstnání v příjemném pracovním prostředíMožnost profesního růstu a seberealizace​Stravování zvýhodněné ceny během pracovních směn (po 1. roce ve firmě i ve volném čase)
Sleva na ubytování v našem Hotelu Centrum ​Zaměstnanecké akce– teambuildingové a firemní večírky

Tiskárna Restaurant

Pokud milujete kávu a chcete pracovat v prostředí, kde se snoubí profesionalita s uvolněnou kavárenskou atmosférou, neváhejte a pošlete nám svůj životopis. Těšíme se, že vás poznáme a společně vytvoříme místo, kam se zákazníci budou rádi vracet!
Ad Barista/Baristka has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.