Bublina

175/5 Loretánská
11800 Praha 1, Czech Republic
Tel: 736504032
URL: http://www.bublina.bar
Contact person: Jan Horešovský
Logo Bublina
Cafe
Praha 1
Hlavní pracovní poměr
32000 čistého ++
Start date Immediately

Job description

Pokud máš vášeň pro gastronomii a smysl pro humor dej nám vědět! Naše útulná restaurace, jen kousek vlakem ze Smíchovského nádraží, hledá nového kolegu na pozici obsluhy, který zvládne podávat jídlo s elegancí a šarmem, ale přitom i s úsměvem na rtech!

Job requirements

- Trošku znalostí o víně by nebylo na škodu – to znamená rozeznávat odrůdy a umět vyprávět krásné příběhy o každé sklence, dokonce i o té, co ti spadla na zem (i to se stává!).

- Zájem o středomořskou gastronomii – pokud znáš rozdíl mezi tapas a antipasti, hledáme právě Tebe!

- A především, schopnost komunikovat s hosty tak, jakoby se s nimi bavili staří přátelé – i když je to poprvé, co tě potkali!

We offer

- Plat 32 000 Kč čistého + tipy + příspěvek na dojíždění

- Možnost profesního růstu – Pokud máš ambice, my je podpoříme! Vzdělávací kurzy a školení zaměřená na gastronomii ti pomohou zdokonalit se a posunout se na další úroveň v kariéře.

- Přátelský kolektiv – Naše restaurace není jen o jídle; jsme parta přátel, kteří se navzájem podporují a rozesmívají. Čeká tě tým, kde se budeš cítit jako doma, a kde se sdílejí nejen úkoly, ale i dobrá atmosféra.

- Občerstvení v práci – A protože víme, jak těžké může být udržení energie při vysokém tempu práce, postarali jsme se i o drobné občerstvení, abys měl sílu na všechny ty úsměvy a servis.

- Flexibilní směny – Chápeme, že život nemusí být o pravidelných pracovních hodinách, a proto nabízíme možnost přizpůsobit si pracovní rozvrh podle tvých potřeb.

Pokud máš zájem o tuto pozici, pošli nám prosím životopis a krátký motivační dopis na hores@bublina.bar. 

Pojď nám pomoci přetvořit práci na dobrodružství a umění! Těšíme se na Tebe!

By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.