Bublina

175/5 Loretánská
11800 Praha 1, Czech Republic
Tel: 736504032
URL: http://www.bublina.bar
Contact person: Jan Horešovský
Logo Bublina
Cafe
Praha 1
Hlavní pracovní poměr
32000 čistého ++
Start date Immediately

Job description

Pokud máš vášeň pro gastronomii a smysl pro humor dej nám vědět! Naše útulná restaurace, jen kousek vlakem ze Smíchovského nádraží, hledá nového kolegu na pozici obsluhy, který zvládne podávat jídlo s elegancí a šarmem, ale přitom i s úsměvem na rtech!

Job requirements

- Trošku znalostí o víně by nebylo na škodu – to znamená rozeznávat odrůdy a umět vyprávět krásné příběhy o každé sklence, dokonce i o té, co ti spadla na zem (i to se stává!).

- Zájem o středomořskou gastronomii – pokud znáš rozdíl mezi tapas a antipasti, hledáme právě Tebe!

- A především, schopnost komunikovat s hosty tak, jakoby se s nimi bavili staří přátelé – i když je to poprvé, co tě potkali!

We offer

- Plat 32 000 Kč čistého + tipy + příspěvek na dojíždění

- Možnost profesního růstu – Pokud máš ambice, my je podpoříme! Vzdělávací kurzy a školení zaměřená na gastronomii ti pomohou zdokonalit se a posunout se na další úroveň v kariéře.

- Přátelský kolektiv – Naše restaurace není jen o jídle; jsme parta přátel, kteří se navzájem podporují a rozesmívají. Čeká tě tým, kde se budeš cítit jako doma, a kde se sdílejí nejen úkoly, ale i dobrá atmosféra.

- Občerstvení v práci – A protože víme, jak těžké může být udržení energie při vysokém tempu práce, postarali jsme se i o drobné občerstvení, abys měl sílu na všechny ty úsměvy a servis.

- Flexibilní směny – Chápeme, že život nemusí být o pravidelných pracovních hodinách, a proto nabízíme možnost přizpůsobit si pracovní rozvrh podle tvých potřeb.

Pokud máš zájem o tuto pozici, pošli nám prosím životopis a krátký motivační dopis na hores@bublina.bar. 

Pojď nám pomoci přetvořit práci na dobrodružství a umění! Těšíme se na Tebe!

Ad Obsluha středomořské restaurace v Černosicích has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.