Bublina

175/5 Loretánská
11800 Praha 1, Czech Republic
Tel: 602609679
URL: http://www.bublina.bar
Contact person: Kateřina Holna
Logo Bublina
Cafe
Praha 1
Externí spolupráce, Hlavní pracovní poměr
Start date Immediately

Job description

Pokud jsi energický, kreativní a máš zkušenosti v gastronomickém světě, máme pro tebe skvělou příležitost! Naše útulná restaurace, jen kousek vlakem od Smíchovského nádraží, hledá nového manažera, který přivede náš tým k úspěchu a naplní naše zákazníky radostí a skvělými zážitky!

Job requirements

- Zkušenosti v oblasti gastronomie – Pokud jsi již měl/a zkušenosti jako manažer, supervizor nebo v podobné roli, budeš mít navrch. Uvítáme také kreativní myšlení a schopnost přizpůsobit se různým situacím.

- Skvělé komunikační dovednosti – Tvoje úloha bude zahrnovat vedení týmu a komunikaci s hosty, proto hledáme někoho, kdo umí oslovit ostatní s úsměvem a pozitivní energií.

- Organizační dovednosti – Můžeš být naším šéfdirigentem, který zajistí, aby vše šlapalo jako hodinky, a každý host byl spokojený.

- Zájem o gastronomie a trendy – Budeš mít možnost ovlivnit nabídku a řídit tým v rámci neustále se vyvíjejícího světa gastronomie.

We offer

- Atraktivní plat a bonusy – Chceme ohodnotit tvoji tvrdou práci a úspěchy. Budeš mít možnost získat bonusy na základě výkonu restaurace, takže tvé úsilí se vyplatí!

- Flexibilní pracovní doba – Chápeme, že život je plný překvapení, proto nabízíme možnost přizpůsobit si pracovní plán tak, aby vyhovoval tvému stylu života.

- Příležitosti k profesnímu rozvoji – Jelikož víme, že se oblast gastronomie velmi rychle mění, proto ti zajistíme školení a semináře, které ti pomohou udržet krok s aktuálními trendy a zdokonalit tvé dovednosti.

- Zázemí přátelského kolektivu – Naši zaměstnanci jsou víc než jen kolegové! Jsme tým, který se navzájem podporuje a sdílí nejen pracovní cíle, ale také úsměvy a dobré vtipy. Čeká tě prostředí, kde se cítíš jako doma.

- Služební obědy – Naším mottem je „Jídlo dělá šťastné lidi“. Budeš mít příležitost ochutnat naše jídla a vychutnat si naše pokrmy přímo na místě!

- Možnost kreativity – Budeš mít příležitost přispět svými nápady a inovacemi do nabídky a provozu restaurace. Tvoje myšlenky a návrhy budou vítány a budou mít vliv na směřování našich služeb.

Tak co říkáš? Jsme připraveni tě přivítat v našem týmu a společně vytvořit nezapomenutelné zážitky pro naše hosty! Pošli nám svůj životopis a pár slov o sobě na email: hores@bublina.bar. Rádi bychom se dozvěděli, jaké nápady a zkušenosti bys do naší restaurace přinesl/a.

P.S. Nezapomeň, že každý detail se počítá, a my hledáme někoho, kdo nám pomůže udělat každý okamžik v naší restauraci nezapomenutelným! Těšíme se na tvoji odpověď! ?️✨

Ad Provozní manažer restaurace v Černošicích has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.