V rámci znovu otevření ikonické budovy Fairmont Golden Prague budeme jako jeden ze 6 F&B outletů otvírat také luxusní bar/lounge v 9. patře, s úžasným výhledem na řeku, Letnou a Pražský hrad.
Golden Eye nebude jen další koktejlový bar. Bude to místo, kam si zajdete na ty nejlepší koktejly a drinky v Praze, kde zažijete jedinečnou atmosféru a ochutnáte to nejlepší z asijské kuchyně.
Do kuchyně hledáme nejen zkušené kuchaře, ale také začátečníky, kteří prostě milují asijskou kuchyni a chtějí se dál učit a rozvíjet.
Hledáme Chef de Cuisine, Sushi Chef, Commis.
* Spolupráce na tvorbě menu, hledání nových trendů, technik, surovin.
* Příprava jídel dle požadavků hostů.
* Důraz na vysokou kvalitu surovin, přípravu jídel a servírování hostům.
* Nepůjde o velké porce jídel, ale o typy jídel, které si dáte jako doplněk k drinkům. (knedlíčky, sushi, rolky, špízy apod.)
* Bar bude otevřený pouze 5 dní v týdnu (úterý - sobota), jen večer.
* Úzká spolupráce s Bar Managerem, aby jídlo ladilo ke koktejlům a drinkům.
* Zkušenosti s asijskou kuchyní pro vyšší pozice, pro nižší pozice minimálně přehled o asijské kuchyni a chuť se rozvíjet.
* Znalost českého a anglického jazyka alespoň na komunikativní úrovni.
* Možnost pracovat večerní směny pět dní v týdnu.
* Platné pracovní vízum pro ČR.
* Úžasnou příležitost stát u zrodu nejlepšího baru v Praze.
* Podílet se na otevření celého provozu prakticky od samotného začátku, podílet se na tvorbě menu, výběru surovin.
* Velmi kreativní práci, kde budete moct využít získané zkušenosti a přicházet s vlastními nápady.
* Hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou.
* Více o nás se dozvíte na našich kariérních stránkách.